Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πρώτο LOUTRAKI DANCE OPEN 2015



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη εχθές, 13 Ιουνίου 2015, το πρώτο LOUTRAKI DANCE OPEN, στο κλειστό γυμναστήριο Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, στο Λουτράκι.

 
Το LOUTRAKI DANCE OPEN είναι διεθνής διοργάνωση αγώνων αθλητικού χορού. Αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται από την Ελληνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Ε.Χ.Ο.Ε.) και την Διεθνή Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού (W.D.S.F.). 
Οι κριτές του αγώνα, Έλληνες και διεθνείς ομοσπονδιακοί ήταν οι εξής: Claudia Tavalazzi, Ron Hoorn, Simon Szucs, Ivan Martinec, Galena Velikova, Natalia Ivanchenko, Μαίρη Παπαδοπούλου, Dusan Stojancev, Αντώνης Ιερόπουλος, Βασίλης Μακρής, Θεοφάνης Λεονάρδος, Oleg Klimov, Πέννυ Μπαΐλη, Μαρία Χατζάρη, Μίκα Παυλάκη, Βαρβάρα Κιρολλάρι, Αναστάσης Καναράκης. 
Διευθυντής αγώνων: Θανάσης Μάντης
Οι σχολές χορού που συμμετείχαν ήταν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ προσήλθαν και χορευτικά ζευγάρια από το εξωτερικό. 
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και τηρήθηκε το τυπικό μέρος της χορευτικής διαδικασίας και οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας. 
Οι συμμετέχοντες στην επαγγελματική κατηγορία καθήλωσαν το κοινό με την άρτια τεχνική τους και τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους. 
Οι νικητές των κατηγοριών στην επαγγελματική κατηγορία είναι: 
Latin adults – five dance:
Πρώτη θέση: Bertalan Hegyes και Violetta Kis – Ουγγαρία
Δεύτερη θέση: Richard Kaszas και Φωτεινή Παγγέα – Ελλάδα
Τρίτη θέση: Danny Westendorp και Alyona Antoshina – Ολλανδία
Standard adults – five dance:
Πρώτη θέση: Bertalan Hegyes και Violetta Kis – Ουγγαρία
Δεύτερη θέση: Zdeno Blesák και Henrieta Vadkerti - Σλοβακία
The Cosmic Pilot

parakato.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: