Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου Loutraki Festival




Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου  2015

 



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου! Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και ο δικός μας τραγουδοποιός Χρήστος Νινιός!

Το Σάββατο 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Λουτρακίου.
Με τη βοήθεια πληθώρας εθελοντών, αρκετών μελών του συλλόγου και σύσσωμης της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ όλα ήταν από νωρίς έτοιμα για μια υπέροχη, γεμάτη ήχους και χρώματα βραδιά. Όπως κι έγινε.
Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει με αρκετό ενθουσιασμό καθώς αναζητά πλέον μια διέξοδο από την καθημερινότητα. Και απ' ότι φάνηκε από το θερμό χειροκρότημα και τα χαμόγελα μάλλον τη βρήκε.
Η υποδοχή του Χρήστου Νινιού ήταν εξαιρετική και η ερμηνεία του εξίσου ξεσηκωτική όσο και καταπραϋντική στις ψυχές του κοινού.
Το αποκορύφωμα της βραδιάς όμως ήρθε με την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου στη σκηνή. Κατάφερε με την ζεστή και καθαρή φωνή της να μεταφέρει κάθε στίχο ακόμα και στο τελευταίο άτομο. Έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο δίωρο πρόγραμμα της και με την παράκληση του κοινού ξανανέβηκε στη σκηνή ώστε να μας χαρίσει μερικά ακόμα κομμάτια όπως εκείνη, μοναδικά, ξέρει να ερμηνεύει. Τέλος, μετά τη λήξη της συναυλίας, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να απαθανατίσει κάποιες στιγμές μαζί της.
Το Loutraki Festival με αφορμή την άψογη διοργάνωση της συναυλίας οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές, την ομάδα εθελοντών, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής, τη Δημοτική Αρχή και τον Ερυθρό Σταυρό που πιστώνονται μεγάλο μέρος από την επιτυχία της βραδιάς.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Φεστιβάλ στον ίδιο χώρο του Λυκείου Λουτρακίου φιλοξενεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου τον Μίλτο Πασχαλίδη και τη Μιρέλα Πάχου. Τα εισιτήρια για την προπώληση διαμορφώνονται μόλις στα 8 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα κάτωθι καταστήματα:
         
Λουτράκι: Level 2, Waves, Coralle, Εν πλω, Χαρτομανία, Ύφος και Maroon
Κόρινθο: Αγκινάρα, Pastel, Βιβλιοπωλείο Οικονόμου
Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Sea and Sand
Άγιοι Θεόδωροι: Πευκάκια, Cine Club

Για τους κάτοχους πιστωτικής κάρτας υπάρχει επίσης η δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίου μέσω της ticket servises: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1631





Δεν υπάρχουν σχόλια: