Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Το βίντεο που σαρώνει στο YouTube: «Πρώτη φορά αριστερό Μνημόνιο»


Το βίντεο που σαρώνει στο YouTube: «Πρώτη φορά αριστερό Μνημόνιο»
Λένε ότι τα γραπτά μένουν. Με τη σύγχρονη τεχνολογία, μένουν και οι δηλώσεις on camera. Ένα απάνθισμα τέτοιων δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ προεκλογικά, σε αντίστιξη με τη στάση τους κατά την προχθεσινή ψηφοφορία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.


Στο βίντεο υπό τον τίτλο «Πρώτη φορά Μνημόνια Αριστερά» έχει γίνει συρραφή παλαιότερων δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα («Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο»), του Πάνου Καμμένου («Ούτε νεκρός δεν πρόκειται να συνεργαστώ με όποιον ψήφισε έστω και ένα μνημόνιο»), του Νίκου Παππά, του Νίκου Βούτση κ.λπ. Και αμέσως μετά παρατίθενται τα «Ναι» που ψήφισαν κατά την προχθεσινή ψηφοφορία με τα προαπαιτούμενα για το 3ο Μνημόνιο.
Το εν λόγω βίντεο έχει αναρτηθεί στο ΥouΤube από τον χρήστη ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ και υπενθυμίζει σκωπτικά:
«Πέντε χρόνια αντιμνημονίου τελείωσαν χτες. Και μην ξεχνάτε: Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, Αφορολόγητο 12.000, Βασικός Μισθός 751, Δημιουργία 300 χιλ. θέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, Επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα προ μνημονίου».
Το βίντεο το αναπαρήγαγε με ενθουσιασμό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με την προτροπή: «Δείτε το! Διαδώστε το! Απολαύστε το υπεύθυνα. Είναι το πρώτο από τα εκατοντάδες που θα έρθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: