Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Λουτράκι: Ράλι Ακρόπολις




Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο επιβατηγό-οχηματαγωγό Champion Jet2 της SEAJETS και αφορούσε στο φετινό Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί 10 -11 Οκτωβρίου 2015 στο Λουτράκι, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Ο Δήμαρχος εκπροσώπησε την τοπική Αυτοδιοίκηση, τόνισε πως είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που η πόλη του Λουτρακίου φιλοξενεί το Ράλι Ακρόπολις και αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει για την περιοχή και για το Δήμο η διεξαγωγή μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τον τόπο μας και ένα χρήσιμο εργαλείο τουριστικής προβολής που θα αναδείξει την πόλη του Λουτρακίου, τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το Νομό Κορινθίας. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κάλυψη του αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και στα οφέλη που θα προκύψουν από την προσέλευση επισκεπτών (ομάδων, οδηγών και τουριστών) και θεατών στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Γκιώνης δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να στεφθεί με επιτυχία το φετινό Ράλι Ακρόπολις και να επανέλθει ο αγώνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WRC).



                                                                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: