Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Α.Ο Λουτράκι: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





Με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων παρουσίας στο διαδίκτυο και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι  προχώρησε σε μια ριζική ανανέωση της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο Λουτράκι έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις 24/9/2003, όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στη Β’ κατηγορία Κορινθίας και το πρώτο κείμενο που δημοσιεύτηκε  αφορούσε σε εκδήλωση του συλλόγου για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2003-2004.
Υπήρξε μια πρωτοποριακή ιδέα για τα δεδομένα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου εκείνη την εποχή, αφού ο Α.Ο Λουτράκι ήταν ένας από τους  πρώτους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στο νομό μας  που προχώρησε στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ως σύγχρονο μέσο επικοινωνίας και πληροφόρησης.
Αποτελεί γέννημα-θρέμμα της υπομονής και επιμονής του αείμνηστου Γιάννη Σιτέ, ο οποίος ως μέλος του τότε Δ.Σ. ανέλαβε όλες τις πρωτοβουλίες για τη δημιουργία της.
Η  πρώτη μεγάλη ανανέωση της πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2010 ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.
Πριν λίγες μέρες η ιστοσελίδα ανανεώθηκε για δεύτερη φορά  μέσα σε αυτή τη 12χρονη πορεία της στο διαδίκτυο. Όλες οι  αλλαγές βασίστηκαν σε παρατηρήσεις φίλων του συλλόγου και επισκεπτών της ιστοσελίδας καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.
Παρά τον …πειρασμό νέων τεχνολογιών, και ευφάνταστων εφέ, τα βασικά κριτήρια της ιστοσελίδας παραμένουν η λιτή εμφάνιση, η γρήγορη πλοήγηση και ο εύκολος εντοπισμός των πληροφοριών που αναζητά ο επισκέπτης.
 Σύντομα στο ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο του Α.Ο Λουτράκι θα ενσωματωθούν και άλλες νέες λειτουργίες που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του συλλόγου με σκοπό να γίνει μια καθημερινή συνήθεια για όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα του συλλόγου.
Βασικός στόχος της ιστοσελίδας είναι η παρουσίαση των νέων του συλλόγου, η προβολή των αθλητών, των συνεργατών και  των χορηγών της.
 Παράλληλα, επιθυμούμε να αποτελεί  ένα έγκυρο εργαλείο πληροφόρησης για όλα τα ΜΜΕ και τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που καλύπτουν το Ερασιτεχνιικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός του νομού μας.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από την εταιρία web-idea (www.web-idea.gr) που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού σε επιχειρήσεις και ιδιώτες και ειδικεύεται σε κατασκευές ιστοσελίδων, e-shops και εφαρμογών. Χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ έχει δοθεί έμφαση και στη σωστή προβολή της ιστοσελίδας από smartphones και tablets.

Η παρουσία του Α.Ο Λουτράκι στο διαδίκτυο
Επίσημη ιστοσελίδα: www.aoloutraki.gr
Facebook/ Twitter/  Google+ / Instagram : AoLoutraki

Με εκτίμηση
                                       
Γραφείο Τύπου Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Α.Ο. «ΛΟΥΤΡΑΚΙ»
Οδός ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 32
Δήμος ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -  ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΤΚ 20300

Δεν υπάρχουν σχόλια: