Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Άργος: Έδεσαν και σκότωσαν γυναίκα

 
Αστυνομικοί απέκλεισαν το σπίτι του στυγερού εγκλήματος – Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή και οι εκτιμήσεις για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας…

Η στυγερή δολοφονία αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι, όταν συγγενείς της 92χρονης γυναίκας παραβίασαν την εξώπορτα, μπήκαν στη μονοκατοικία και αντίκρισαν μια εικόνα ανατριχιαστική. Η άτυχη ιδιοκτήτρια ήταν νεκρή, δεμένη και φιμωμένη στον καναπέ τους σπιτιού της. Οι φωνές των συγγενών της, ξεσήκωσαν την περιοχή και πολύ γρήγορα το σημείο γέμισε από γείτονες που ρωτούσαν να μάθουν τι είχε συμβεί. Κάποιοι ειδοποίησαν ασθενοφορο και την αστυνομία που πολύ γρήγορα έφτασε και απέκλεισε το σημείο.
Όπως διαπιστώθηκε στο σπίτι υπήρχαν ίχνη έρευνας, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση για ληστεία μετά φόνου. ”Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια” ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας πήγαν στην μονοκατοικία, επειδή ανησύχησαν. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, τηλεφωνούσαν από το πρωί χωρίς να παίρνουν απάντηση και πήραν την απόφαση να πάνε στο σπίτι.
Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής, που διαπίστωσε ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός. Μένει να αποσαφηνιστεί ο χρόνος της δολοφονίας, που θα είναι ένα κρίσιμο κομμάτι στο παζλ του στυγερού εγκλήματος. Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, το πόρισμα της οποίας θα ρίξει περισσότερο φως.
Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τον τρόπο εισόδου των δραστών στο σπίτι. Παραβίασαν κάποια από τις εισόδους ή χτύπησαν το κουδούνι και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την άτυχη γυναίκα; Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να ήταν γνωστοί της 92χρονης, να την σκότωσαν και να σκηνοθέτησαν μια υποτιθέμενη ληστεία, ανακατεύοντας τα πράγματα στα συρτάρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: