Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Κλήρωση Τζόκερ: Απίστευτο! Βρέθηκε νικητής που παίρνει 15,5 εκατ. ευρώ! - Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!



Κλήρωση Τζόκερ: Απίστευτο! Βρέθηκε νικητής που παίρνει 15,5 εκατ. ευρώ! - Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!

- Έγινε η κλήρωση και το Τζόκερ και μοιράζει 15.500.000 ευρώ! - Βρέθηκε ένας υπερτυχερός!
- Ουρές σχηματίστηκαν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ - Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής παίχτηκαν περισσότερες από 11.000.000 στήλες!!
- Από την αρχή του χρόνου, συνολικά 17 άτομα έπιασαν το ονειρικό «5+1» του Τζόκερ και έγιναν πολυεκατομμυριούχοι από τη μία μέρα στην άλλη!
- ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς που αναδείχθηκαν στην κλήρωση Τζόκερ (Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου): 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3.
Ένας υπερτυχερός βρέθηκε στη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ που κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Ουρές στα πρακτορεία
Αυτή κι αν ήταν φρενίτιδα. Δεν ήταν και λίγα τα 15,5 εκατομμύρια! Πως να μην τα σκέφτεται κανείς; Και πως να μην ελπίζει; Τζόκερ: η λέξη που βρίσκεται τα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων. Με την ελπίδα πως τα 5+1 νούμερα που θα επιλέξουν, θα είναι οι τυχεροί αριθμοί. Οι αριθμοί που θα τους κάνουν πλούσιους, που θα τους βοηθήσουν να πληρώσουν χρέη, να βοηθήσουν εαυτούς και αγαπημένους.
Αν όχι όλη η Ελλάδα, τουλάχιστον η μισή βρέθηκε την Κυριακή σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Και συμπλήρωσε το δελτίο του Τζόκερ. Με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά, μπορεί να είναι εκείνοι οι μεγάλοι τυχεροί. Κι ας μην κερδίσουν όλο το ποσό που μοιράζει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. «Να τα μοιραστούν πολλοί» εύχονται οι περισσότεροι.
5+1 τυχεροί αριθμοί και 15,5 εκατομμύρια λόγοι για να κυνηγήσει κανείς την τύχη του. Όλη μέρα, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα επικράτησε το... αδιαχώρητο. Αμόκ και φρενίτιδα. Ένα κάλεσμα στη Θεά Τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: