Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Κραυγή αγανάκτησης στη Λέσβο για την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ‏: Κάνουν “αρπαχτές” την ώρα που το νησί καταστρέφεται!



Κραυγή αγανάκτησης στη Λέσβο για την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ‏: Κάνουν “αρπαχτές” την ώρα που το νησί καταστρέφεται!
Η αγανάκτηση και η οργή των κατοίκων της Λέσβου για την μετατροπή του νησιού τους σε αποθήκη ψυχών ξεσπά και κατά των διαφόρων ΜΚΟ, οι οποίες έχουν πάρει «επ΄ώμου» το θέμα της λαθραίας εισόδου ανθρώπων στην Χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Επαγγελματιών και Δημοτών Μολύβου και Πέτρας ζητάει την απαγόρευση δημιουργίας δομών υποδοχής ή περίθαλψης προσφύγων και λαθρομεταναστών από τον Δήμο Λέσβου.
Στο αίτημά της αναφέρεται σε «αρπαχτές» οργανώσεων και εθελοντών και μεταξύ άλλων παραθέτει τα τουριστικά στοιχεία που δείχνουν καθίζηση στις πτήσεις τσάρτερ της τάξης του 60%-70%, αναφερόμενη στο προσφυγικό ως τη «μεγάλη ζημιά του 2015». Επίσης προβλέπει ρύπανση και οικολογική καταστροφή από τις συνεχόμενες ροές πλοιαρίων.
Με δεδομένο ότι ανάμεσα και σ΄αυτές τις ΜΚΟ υπάρχει ένας συνεχής ανταγωνισμός, σε συνδυασμό με την «μη πιστοποίησή τους και την ανεξέλεγκτη δράση τους» (όπως χαρακτηριστικά μέχρι και η «Εφημερίδα των Συντακτών» γράφει), δημιουργεί εύλογες απορίες για την ύπαρξη και τον τρόπο δράσης τους. Πέρα από το ζήτημα της όποιας χρηματοδότησης τους υπάρχει και το θέμα ότι κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν, επί της ουσίας, την Λέσβο σ΄ένα νησί συνεχούς λαθραίας έλευσης ανθρώπων.
Όσο για το περιβόητο «Νόμπελ» που υποτίθεται ότι διεκδικεί η Λέσβος, για την άριστη συμπεριφορά των κατοίκων του νησιού απέναντι σε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, να υποθέσουμε ότι λειτουργεί ως «κράχτης» για την έλευση ακόμη μεγαλύτερου κύματος ανθρώπων από τις ακτές της Τουρκίας στο άμεσο μέλλον.
Από τα οποιαδήποτε αμφιβόλου ποιότητας και αξίας «Νόμπελ» αυτό που μετράει είναι η διασφάλιση της Εθνικής Κυριαρχίας και της ασφάλειας των Ελλήνων κατοίκων της Λέσβου.
Μαλλον θα πρεπει να δοθει το 'Νομπελ για την πιο ανεξελεκτη λαθρομεταναστευση των τελευταιων δεκαετιων στην χωραμας" στην κυβερνηση!!
Υ.Γ. Ενδεικτικό της καταστάσεως, αλλά και της δράσεως των ΜΚΟ είναι ότι συνελήφθησαν μέλη ΜΚΟ την ώρα που έκλεβαν σωσίβια, προκειμένου (όπως γράφει η ανακοίνωση των αρχών) να "φωτογραφηθούν με αυτά σε ακτές, για να συγκεντρώσουν χρήματα από δωρεές για το ανύπαρκτο αυτό έργο τους". 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: