Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ κ. Π. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016


ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ;

Μια Ομάδα Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, διοργανώνει αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Καλαμάκι ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με το γνωστό οικονομολόγο, κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Για δάνεια, ασφαλιστικές εισφορές, ρυθμίσεις, προστασία περιουσίας και τέλη κυκλοφορίας με ένα (1) ευρώ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ. Διανύουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση στη σύγχρονης ιστορία της χώρας μας και οι ανατροπές που έχουμε υποστεί όλοι σε προσωπικό, οικογενειακό επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, δεν έχουν προηγούμενο.

Η απογοήτευση και η απομόνωση είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι και έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες δυνατότητες μας δίνονται ιδιαίτερα μέσα από το νομικό μας πλαίσιο, για να μείνουμε όρθιοι και να διατηρήσουμε την Ελπίδα μας.

Αν χρωστάς στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, αν σε παρενοχλούν οι τράπεζες και σε καλούν να κάνεις ρύθμιση, αν θες να μάθεις πώς θα προστατεύσεις την περιουσία σου και πως να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορία με ένα (1) ευρώ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ και μάλιστα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο οικονομολόγος θα είναι στην διάθεση όλων, για να δώσει απαντήσεις και διευκρινήσεις στις όποιες απορίες έχετε.


Πληροφορίες στο τηλ. 6980000117

Δεν υπάρχουν σχόλια: