Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Νέες αποκαλύψεις – “ΦΩΤΙΑ” Μιχαλολιάκου στη Βουλή! ΔΕΙΤΕ τι είπε! (ΒΙΝΤΕΟ)


“Περιέργως όσοι δικαστικοί διαχειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ανελίχθηκαν επί κυβέρνησης Σαμαρά.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, με το οποίο έδινε εντολή για την παράνομη προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και το βίντεο Μπαλτάκου, όπου εξιστορείται ολόκληρη η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

“Όταν θίγεται η δικαιοσύνη, δεν έχει σημασία ποιος θίγεται” επισήμανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Αποκάλυψε επίσης ότι σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, όταν τελείωσε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, σειρά θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εμπλοκή 2 βουλευτών του κόμματος στην επίθεση στις Σκουριές.

Επισήμανε την σιγή Μητσοτάκη για τον Παπασταύρου που υποδηλώνει πρόθεση συγκάλυψης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Από πού βρήκε άραγε ο Παπασταύρου 3,5 εκατ. ευρώ για την εγγύηση; Στα θαλασσοδάνεια τραπεζών υπάρχουν και δάνεια μεγαλοδημοσιογράφων και βουλευτών. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει υπέρογκα χρέη ΝΔ που δεν θα τα ξεπληρώσει ποτέ.

“Η δικαιοσύνη πρέπει να θωρακιστεί, για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη” σημείωσε με έμφαση, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άργησε να ασχοληθεί με το ζήτημα, αφού στην θέση του παραμένει παράνομα ο περιβόητος Ντογιάκος.

Στο τέλος η Χρυσή Αυγή θα βρει το δίκιο της!” τόνισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: