Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Time: Οι γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Το TΙΜΕ δημοσίευσε τη λίστα με τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή και υπάρχουν πολλές γνώριμες παρουσίες.


Η Caitlyn Jenner έχει αναδειχθεί ως η δεύτερη γυναίκα πρωτοπόρος στην φετινή λίστα του περιοδικού Time. Σύμφωνα με σχόλια του περιοδικού Time, η Caitlyn θεωρείται ως γυναίκα πρωτοπόρος για την ειλικρίνεια της και για τον σεβασμό που εμπνέει στον κόσμο.

  Η λίστα συμπεριλαμβάνει 100 άτομα και χωρίζεται στις κατηγορίες ''οι πρωτοπόροι'', ''οι τιτάνες'', ''οι καλλιτέχνες'', ''οι ηγέτες'' και ''τα πρότυπα''.
Μάλιστα έξι από τα πρόσωπα που είναι στην φετινή λίστα επιλέχτηκαν να κοσμήσουν τα έξι διαφορετικά εξώφυλλα του περιοδικού για τον μήνα Απρίλιο. Ανάμεσα τους ο Leonardo DiCaprio, η Nicki Minaj, ο Mark Zuckerberg και η γυναίκα του Priscilla Chan, η Priyanka Chopra και η Christine Lagarde.
Από την κατηγορία ''Οι καλλιτέχνες'' η Melissa McCarthy βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στην 16 θέση βρίσκεται η Charlize Theron. H πρώτη επιλέχτηκε γιατί το χιούμορ και την εξυπνάδα που διαθέτη ενώ η δεύτερη για την διαφορετικότητα της και την βοήθεια που προσφέρει τα τελευταία χρόνια σε οικογένειες στην Αφρική.


  Στην κατηγορία ''οι ηγέτες'', η Hillary Clinton έχει την 14η θέση για την ηθική που έχει και ταιριάζει τόσο πολύ στην Αμερική ενώ ο Barack Obama την 19η.


Όσο αφορά την λίστα ''τα πρότυπα'' η Nicki Minaj έχει την πρώτη θέση για τον δυναμισμό της ενώ η Adele την 9η για το ταλέντο και την ομορφιά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: