Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η Καλύτερη ομάδα.




    
Η Ομάδα που μας έκανε υπερήφανους.

Η ομάδα που πρόβαλε σε Ελλάδα και Ευρώπη τον Σύλλογο μας, τον Δήμο μας, την Κορινθία μας, την Περιφέρεια μας και τους Χορηγούς μας. Η ομάδα που στην σύγχρονη αθλητική ιστορία διεκδίκησε με προσδοκίες μεγάλα πράγματα και που απο λεπτομέρειες δε κατάφερε να τα πετύχει.
Χρειάζεται την στήριξη σας για να συνεχίσει να είναι πρεσβευτής όλων όσων στηρίζουν επάνω της, -  οι φίλοι, οι φίλαθλοι, οι κάτοικοι και οι χορηγοί-  τα όνειρα τους, το χαμόγελο τους και την υπερηφάνεια τους. Χρειάζεται την δική σας πρωτοβουλία για να ανέβει ένα σκαλί πιο ψηλά. Ένα σκαλί που θα διεκδικήσει έναν τίτλο. Χρειάζεται τις γνωριμίες σας και τις επαφές όλων σας για να μπορέσει να συνεχίσει με μεγαλύτερη επιτυχία το έργο της.Ο ρόλος της ύπαρξης αυτής της ομάδας δεν είναι μόνο αγωνιστικός. Έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε ή να περιμένουμε. Πρέπει γύρω απο την ομάδα να υπάρχει το επιχειρηματικό πλάνο και να δημιουργήσουμε μια ομάδα ΟΝΕΙΡΟ. Μαζί όμως θα το καταφέρουμε αυτό. Μαζί. 

Χρειαζόμαστε την ουσιαστική στήριξη. Οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι και γίνονται πιο δύσκολοι, εάν άνθρωποι και εταιρίες δεν στηρίξουν την ομάδα αυτή. Όλοι γνωρίζουν κάποιον ή κάτι που θα ήταν χρήσιμο στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε στην διάθεση σας για να μιλήσουμε, αναλύσουμε ή να παρουσιάσουμε την πορεία της ομάδας. Χρειαζόμαστε όλες και όλους εσάς, δίπλα μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε υπάρχει χρόνος. 

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες  απο τα βάθη της καρδιάς μας για την μέχρι τώρα συμπαράσταση.
Χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο την συμμετοχή σας και να νιώσουμε ακόμη πιο πολύ την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας.Δε περισσεύει κανείς. 
Δεν βρέθηκε η ομάδα του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τυχαία, ούτε και πήρε 2 φορές την 4η θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Α Εθνικής Κατηγορίας και στο φετινό και πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, κατέλαβε με τόσες υποχρεώσεις, φέτος την 5η θέση.
Όλοι μαζί ας την κάνουμε καλύτερη. Όλοι μαζί, ας την ανεβάσουμε ένα επίπεδο ακόμη. Σε χρειαζόμαστε μην το ξεχνάς. 

Σε λίγες ημέρες θα γίνει ο καθιερωμένος απολογισμός της ομάδας για τη σεζόν 2015-2016.
Θα ήταν καλό να ανακοινώσουμε, ότι όλοι μαζί ανεβάζουμε τον πήχη. 

Υπεύθυνος Τμήματος
Μπεκιάρης Παναγιώτης

το τμήμα Χάντμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: