Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Εγκαίνια της νέας Βιβλιοθήκης του Λουτρακίου και εγκαίνια έκθεσης αρχιτεκτόνων Δημήτρη και Σουζάνας Αντωνακάκη (MEΡΟΣ 3)

Μια ιστορική μέρα για το Λουτράκι  ήταν χτες στα  Εγκαίνια της  νέας  Βιβλιοθήκης του Λουτρακίου  και της έκθεσης αρχιτεκτόνων Δημήτρη και Σουζάνας Αντωνακάκη. Μια μέρα που μετά από πολλά χρόνια επιτέλους έγινε πραγματικότητα και σίγουρα θα αποτελεί αναπόσπαστο  κομμάτι του πολιτισμού του Λουτρακίου.




Η νέα βιβλιοθήκη θα είναι ένα κέντρο πολιτισμού αφού θα μπορεί κανείς  να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους παρεμφερείς  τομείς. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί για να δει από κοντά την έκθεση  αρχιτεκτονικής αλλά και να παραστεί στα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης του Λουτρακίου σε ένα υπέροχο περιβάλλον που πραγματικά είναι ένα στολίδι για το Λουτράκι και ίσως αποτελεί μια μοναδική για ολόκληρη την Κορινθία πολιτιστική κληρονομιά της τέχνης και των γραμμάτων σε αποκλειστικό μοντέρνο δικό του χώρο που το κάνει ξεχωριστό! Εμείς πριν πολλά χρόνια είχαμε γράψει ότι καλά θα ήταν να μπει και η προτομή του Λάμπη Αποστολίδη κορυφαίας φυσιογνωμίας των γραμμάτων στην Περαχώρα και Λουτράκι . Ποτέ δεν είναι αργά να γίνει μια τέτοια  κίνηση και συν τις άλλοις θα προσδώσει και ένα μεγαλύτερο κύρος στην υπέροχη βιβλιοθήκης μας .
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: