Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Κυριακάτικη απόδραση στην ωραιότερη λουτρόπολη της Ελλάδας!


Κυριακατικη αποδραση στην ωραιοτερη λουτροπολη της Ελλαδας!
Η διαδρομή από την Παλιά Εθνική Οδό είναι απολαυστική όσο ο ήλιος φωτίζει τις παραλίες τις Κινέττας και των Αγ. Θεοδώρων.


Λίγο πριν το Λουτράκι μπορείτε να κάνετε μια στάση στον Ισθμό για έναν καφέ. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν περάσει από το σημείο, λίγοι όμως έχουν θαυμάσει την απίστευτη θέα από κοντά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον καφέ τους!
Μπαίνοντας στο Λουτράκι θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες λουτροπόλεις στην Ελλάδα. Μια απέραντη παραλία, ένας λιθόστρωτος φαρδύς πεζόδρομος γεμάτος καφέ και μεζεδοπωλεία δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε νησί και απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

Στο Loutraki Thermal Spa μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης, αφήνοντας πίσω τους έντονους ρυθμούς της πόλης! Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Το καζίνο του Λουτρακίου δεν προσφέρεται μόνο για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Διαθέτει εξαιρετικό μπαρ. Στην πισίνα μπορείτε να απολαύσετε δροσερές βουτιές.

Στην πανέμορφη παραλία του Λουτρακίου, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες καφέ ή ταβέρνες για καφέ ή φαγητό, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο. Ενδεικτικά, για καφέ προτείνουμε το Coralle, το Paul's και φαγητό ΡιγάνιApostolos Grill House και Ihthioessa.
Μην χάσετε!

Λίμνη Βουλιαγμένης
Μια φυσική λιμνοθάλασσα με υπέροχα νερά και μια μαγευτική παραλία, λίγα χιλιόμετρα από το Λουτράκι. Στον ίδιο δρόμο, στα 10 λεπτά, θα δείτε το Ηραίον, έναν τόπο ενεργειακό από τα αρχαία χρόνια με τον ναό της θεάς Ήρας να στέκει δίπλα στα κύματα. Δίπλα ακριβώς και ο μαγευτικός Φάρος, που εξασφαλίζει απίστευτη θέα.

Μονή Οσίου Παταπίου
Σε υψόμετρο 700μ βρίσκεται η Μονή Οσίου Παταπίου. Βήματα του Αποστόλου Παύλου και Βυζαντινές τοιχογραφίες μπορείτε να θαυμάσετε μέσα στην σπηλιά όπου βρέθηκε το λείψανο του Όσιου Πατάπιου, εντός της Μονής. Η επίσκεψη αξίζει τον κόπο όχι μόνο για τα θρησκευτικά κειμήλια, αλλά και για την υπέροχη θέα!
 Travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: