Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, με σκορ 3-1, από τους Αγίους Θεοδώρους. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που εξελίχτηκε σε τυπική διαδικασία, αφού η Περαχώρα δεν πρόβαλε καμία οργανωμένη αντίσταση στις ολοφάνερες διαθέσεις των γηπεδούχων για νίκη. 

Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, ανώτερη, είχε την εδαφική υπεροχή και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0. Δύο τέρματα που ήταν αποτέλεσμα ωραίων προσπαθειών επιθετικών της παικτών.  

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν και τρίτο τέρμα, είχαν δοκάρι και έχασαν ευκαιρίες, ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε θεαματικά ωραίο σουτ επιθετικού της Περαχώρας, από απευθείας κτύπημα φάουλ. Προς το τέλος του αγώνα, οιφιλοξενούμενοι, απλά, μείωσαν το σκορ σε 3-1. 
Με τη νίκη αυτή δημιουργήθηκε συνωστισμός στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Β΄ Κατηγορίας Κορινθίας. Οι Άγιοι Θεόδωροι συγκέντρωσαν 37 βαθμούς και κατέλαβαν την έκτη θέση. Στην έβδομη θέση ΠΑΣ Κλένια, επίσης με 37 βαθμούς και στην όγδοη η Θύελλα Κ. Διμηνιού  με 36. 
Η Περαχώρα παρέμεινε στους 38 βαθμούς και κατέλαβε τηνπέμπτη θέση, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τον Α.Ο.Ρομά, που φιγουράρει όμως στην τέταρτη θέση. 
Στην πρώτη θέση ο Άγιος Γεώργιος με 59 βαθμούς, στη δεύτερη το Σπαθοβούνι με 43 και στην τρίτη η Δάφνη Εξαμιλίων με 41.  

Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας αγωνίστηκαν με ψυχή. Βέβαια, δεν έδειξαν ιδιαίτερες τεχνικές αρετές. Όμως, από την αρχή του αγώνα δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους μέσα στο γήπεδο, έχοντας και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους. 

Η Περαχώρα, υποτονική, χωρίς πάθος, ίσως επηρεασμένη από τα γεγονότα του αγώνα με τον Α.Ο. Σπαθοβουνίου, την προηγούμενη Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, υπέκυψε στο μοιραίο. Οι παίκτες της νωχελικοί, χωρίς αγωνιστική ταυτότητα στο σύνολό τους. Το θέαμα που πρόσφεραν προκάλεσε  την απογοήτευση των φιλάθλων της Περαχώρας που ήταν εκεί. Προσπάθησαν οι Πέτρος Δόσχορης και Παναγιώτης Κόντης. 
 
Η Διαιτησία του αγώνα πολύ καλή. Δεν δημιουργήθηκαν επίμαχες φάσεις και κάποιες διαμαρτυρίες των φιλάθλων και των δύο ομάδων δεν θα πρέπει να θεωρηθούν δικαιολογημένες 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων είναι μέσα στη φύση και με υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες από την είσοδο μικρών παιδιών στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα, με μπάλα ποδοσφαίρου. Εικόνες που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών, αλλά και όλα τα αθλητικά σωματεία που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Κορινθίας. «Ο νοών νοείτω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: