Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Πανελλήνιο Νεανίδων: ΑΣ Άρης – ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου 3-1



Ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό του Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 3-1 του μαχητικού Ποσειδώνα Λουτρακίου που μέχρι το τρίτο σετ διεκδίκησε την πρόκριση στον τελικό.
Ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά και πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, αλλά ο Ποσειδώνας αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1, όμως στα κρίσιμα σημεία του γ’ σετ μέτρησε η εμπειρία των κιτρινόμαυρων οι οποίες αφού έκαναν το 2-1 στη συνέχεια πήραν με άνεση την πρόκριση για τον τελικό.
Η γνώμη του πάγκου
Γιάννης Τσαϊρέλης: «Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα για να μπορέσεις να διεκδικήσεις το στόχο σου κι αυτό κάναμε. Ήμασταν σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη αν και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην υποδοχή μας. Η αλήθεια είναι ότι μας αιφνιδίασε το Λουτράκι στο πως παρατάχτηκε αλλά και με τη μαχητικότητα του, ωστόσο από ένα σημείο και μετά βελτιωθήκαμε και πήραμε τη νίκη, Τώρα περιμένουμε να μάθουμε τον αυριανό μας αντίπαλο κι όποιος κι αν είναι το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Ο Άρης ήταν καλύτερος και επικράτησε δίκαια όμως κι εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο αφού φτάσαμε στο τρίτο σετ να είμαστε μπροστά και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά χάσαμε πολλά σέρβις. Έτσι μετά την απώλεια του τρίτου σετ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας και τώρα θα διεκδικήσουμε αύριο την 3η θέση»
Τα σετ: 25-14, 20-25, 25-20, 25-10
Άρης (Τσαϊρέλης) Πίττα Λ., Ζωίδου, Αλεξάκου, Καθάρειου, Γουγούση Αν., Σταματίου, Πετρινόλη-λ / Γκαμάνη-λ, Μπάκα, Πίττα Ν., Σιδόπουλου.
Ποσειδών (Ανδρεόπουλος) Μονάντερα, Πατουχέα, Πατερούδη, Μπαχλάβα, Δορμπαράκη, Θώδη, Σοφιανίδη –λ / Σταύρου, Μπεκιάρη, Γαϊτάνου, Δοσχόρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: