Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΓΚΟΥΡΒΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!







Δεξιά ο Πρόεδρος του Α.Ο.Περαχώρας κ. Δημήτρης Βασιλείου και αριστερά του ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Θώδης


Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος κ. Στάθης Γκουρβέλος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του για την ανάδειξη του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με σκοπό ''την ανανέωση -όχι στα χαρτιά- αλλά με τρόπο ρηξικέλευθο του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου'', χθες, 11 Μαΐου 2017.  
Επίσης ανακοίνωσε τη συστράτευση του Φάνη Σιτέ και των συνεργατών του. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φάνης Σιτές είχε ανακοινώσει, προ μηνών, την κάθοδό του στις εκλογές του Ιουλίου.
Την προσπάθειά του αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Γκουρβέλου, συντροφεύουν μια σειρά ανθρώπων εγνωσμένης αξιοσύνης και προσφοράς, τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό, αυτοδιοικητικό και επαγγελματικό χώρο. 
Το ιστολόγιό μας πληροφορήθηκε από έγκυρη πηγή και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το αναγνωστικό του κοινό πως μεταξύ των ατόμων που πλαισιώνουν την προσπάθεια του κ. Γκουρβέλου, για εξυγίανση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, είναι και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, Νευροχειρουργός κ. Δημήτρης Βασιλείου. 
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!


 Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος


Δεν υπάρχουν σχόλια: