Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

5η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (VIDEO)




Η 5η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας πραγματοποιήθηκε,
με χαρακτηριστικό γνώρισμα την απόλυτη τήρηση του καταστατικού της, την περασμένη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017, στο Νέο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, παρουσία του πρώην Δημάρχου κ. Κώστα Λογοθέτη, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Θανάση Γεωργίου και Φίλιππα Θυμή και μελών της Ένωσης.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ομόφωνα ο συντάκτης του παρόντος και Γραμματέας ο κ. Νίκος Λαμπαδάρης.               
Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Σωτήρης Πρωτοπαππάς, προέβη στον Διοικητικό Απολογισμό, για το χρονικό διάστημα της θητείας του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Ταμίας, κ. Θανάσης Πρωτοπαππάς, στον Οικονομικό Απολογισμό και ο κ. Παναγιώτης Θώδης διάβασε την Έκθεση της Τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου. 
 
Στη συνέχεια έλαβαν το λόγο ο πρώην Δήμαρχος κ. Λογοθέτης και ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεωργίου, οι οποίοι ενημέρωσαν τα μέλη για τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί, ως θεσμικοί παράγοντες, για την επανίδρυση του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας. 
 
Επιπλέον ο κ. Λογοθέτης αναφέρθηκε και στις ενέργειές του για την προσθήκη της Περαχώρας στη σημερινή ονομασία του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος είχε ονομαστεί, αρχικά, Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων. 
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση-πρόταση του κ. Γεωργίου προς τους παρόντες κ.κ. Λογοθέτη και Θυμή, καθώς προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Δόσχορη, ο οποίος δεν ήταν παρών, για στήριξη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν αναφέρεται στην επανίδρυση του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας και στην ολοκλήρωση της συγκοινωνιακής μελέτης του κόμβου στην Περαχώρα.
 
Επίσης τα μέλη της Ένωσης κ.κ. Γιώργος Μαρίνης, Χρήστος Παντελέου, Παναγιώτης Θώδης, Κοσμάς Θεμέλιος, Φίλιππας Θυμής, καθώς και η κα Κωνσταντίνα Ράπτη, τοποθετήθηκαν, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, εκφράζοντας τις απόψεις τους για το μεγάλο ζήτημα της επανίδρυσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, ενώ κατατέθηκαν και σχετικές προτάσεις για να ληφθούν υπόψη από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 
 
Ακολούθως εξελέγη τριμελής εφορευτική επιτροπή, για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, την οποία αποτελούσαν ο κ. Χρήστος Παντελέου, ως Πρόεδρος και  η κα Κασσιανή Κόντη και ο κ. Χρήστος Καλογήρου, ως μέλη
Οι αρχαιρεσίες διεξήχθηκαν με υποδειγματικό τρόπο και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Θώδης Ιωάννης
Λαμπαδάρη Μαρία
Λαμπαδάρης Γεώργιος
Λόη Δήμητρα
Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος
Παπαδημητρίου Νικόλαος
Πρωτοπαππάς Αθανάσιος
Πρωτοπαππά Ελένη
Πρωτοπαππάς Σωτήριος    

Για την Επιτροπή Ελέγχου
Λαμπαδάρη Ελένη
Παπαϊωάννου Ηλίας 
Πρωτοπαππάς Γεώργιος

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!





 






    






Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: