Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Λουτρακίου για τα υδατοδρόμια δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου Βασίλης Πανταζής.


Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Λουτρακίου για τα υδατοδρόμια δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου Βασίλης Πανταζής. 

Σε δήλωση του μας είπε:

"Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον δήμαρχο Λουτρακίου για την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή υδατοδρομίου στον Κορινθιακό και την συμφωνία για ακόμη ένα στον Σαρωνικό, τα οποία θα ενώνουν την περιοχή  με το Ιόνιο και το Αιγαίο. 
Συγχαρητήρια στους δημότες του δήμου Λουτρακίου γιατί διαθέτουν ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο μπορεί να δει το μέλλον , αφού είναι σίγουρο ότι τα υδροπλάνα θα γίνουν σε λίγα χρόνια ο πιο περιζήτητος τρόπος μετακίνησης προς και από τα νησιά μας, ενώ το κόστος κατασκευής ενός υδατοδρομίου είναι πολύ μικρό και σίγουρα μικρότερο από το κόστος ενός από τους κυκλικούς κόμβους όπως τουλάχιστον μας τους χρέωσε η δίκη μας δημοτική αρχή. 
Συλλυπητήρια στους Κορίνθιους γιατί η δική τους δημοτική αρχή αν και πρότεινα στο συμβούλιο πριν ενάμιση έτος περίπου την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης στα όρια του Δήμου μας στον Κορινθιακό και στον Σαρωνικό, δεν καταδέχθηκε έστω να το συζητήσει, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι πέρα από τις αναθέσεις, τις πίσσες, τα τσιμέντα και τις πανάκριβες πεζογέφυρες, αδυνατεί να δει το μέλλον παρά μόνο το μικροπολιτικό της τουλάχιστον συμφέρον. "


Με εκτίμηση
Βασίλειος Πανταζής
Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: