Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελετές αγιασμού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου και του Γυμνασίου & Λυκείου Λουτρακίου παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.
Με την ευχή για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη στόχους και προσδοκίες ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς. Τόνισε ότι η μόρφωση είναι κύριο εφόδιο για τα παιδιά, καθώς ανοίγει νέους ορίζοντες και διαμορφώνει καλλιεργημένους ανθρώπους, ικανούς να προσφέρουν στην κοινωνία.
Απευθυνόμενος προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ο κ. Γκιώνης επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν σημαντικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στα περισσότερα κτίρια και τους διαβεβαίωσε πως ο Δήμος με τις αρμόδιες σχολικές επιτροπές καταβάλει διαρκώς κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα σχολικά κτίρια να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων στο 1ο Δημοτικό Λουτρακίου, το Δημοτικό σχολείο Περαχώρας, το 2ο Νηπιαγωγείο και το 1ο Δημοτικό Αγίων Θεοδώρων και το Γυμνάσιο Κυράς Βρύσης τον Δήμαρχος εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Α.Α. Μαρία Πρωτοπαππά, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία τους την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: