Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ»!


4567
Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος
Η Συντονιστική Επιτροπή του ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει τιμητική πλακέτα στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πρόσφατα συμμετείχε στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών, μέσω της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα, από 24 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017 και κατέλαβε την 1η θέση, έχοντας συνολικά  κατακτήσει τα τέσσερα από τα οκτώ Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 4ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες θέρμα Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας), το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00΄.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιούνται ο 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο 2ος Γύρος της Λίμνης Ηραίου και ο 3ος Ηραίος δρόμος για παιδιά, αφιερωμένος στο »Όραμα Ελπίδας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: