Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ride with the Champs 2-3 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι!


Δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, για δύο μέρες, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή 50km σας περιμένουν στο Λουτράκι Κορινθίας. H Beta-Chachagias Racing Team και η Beta Motorcycles in Greece – The Fuoristrada Co. φέρνουν τον φετινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή EnduroGP -Steve Holcombe Racing- και τον πρωταθλητή της κατηγορία Ε Junior – Brad Freeman Racing για ένα αξέχαστο διήμερο στην περιοχή του Λουτρακίου.....
Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, οι συμμετέχοντες στο “Festival” θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε σηματοδοτημένη και απαιτητική#enduro διαδρομή μήκους 50km, βασισμένη σε μονοπάτια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με νέες προσθήκες και τροποποιήσεις. Παράλληλα θα μπορούν να απολαύσουν τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές παρέα με τον αναβάτη της Beta Chachagias Racing Team Giannis Trigas να πραγματοποιούν εντυπωσιακά περάσματα σε μία, σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό, ειδική διαδρομή. Η ειδική θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού και υπολογίζεται πως οι τρεις αναβάτες θα πραγματοποιήσουν τρία διαφορετικά οδηγικά session κατά τη διάρκεια της κάθε ημέρας. Φυσικά για το υπόλοιπο διάστημα του διημέρου θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να τη δοκιμάσουν.

Η τιμή για τη συμμετοχή έχει οριστεί στα 25€ ανά άτομο για το διήμερο ενώ οι 300 πρώτοι που θα περάσουν από τη γραμματεία της εκδήλωσης θα παραλάβουν δωρεάν λιπαντικό σπρέι αλυσίδας της κορυφαία στο χώροLIQUI MOLY! Η διοργάνωση θα φροντίσει για τη μεταφορά της βενζίνης σε συμμετέχοντες με περιορισμένη αυτονομία, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν παραδοθεί τα δοχεία μεταφοράς καυσίμου μέχρι τις 09:30 το πρωί της κάθε μία από τις δύο ημέρες.



Το άνοιγμα της διαδρομής των 50km θα γίνει στις 09:00 το πρωί και λόγω της μικρής διάρκειας της ημέρας όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι τις 11:00 οπότε και θα κλείσει η εκκίνηση της διαδρομή.

Στο χώρο της εκκίνησης-τερματισμού (χάρτης: goo.gl/bP5zpY) θα λειτουργεί Catering από το Brokies MoodBar για φαγητό, μπύρα και καφέ σε αγωνιστικές τιμές ενώ θα υπάρχει άπλετος χώρος για parking κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους!

—————————————
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα:
210-6657219, 210-9211877 και 210-9225930

Για διαμονή μπορείτε να τηλεφωνείτε στα ξενοδοχεία της αλυσίδας
Mantas Hotels Loutraki (τηλ 27440-22575 & 27440-22479) αναφέροντας πως θα συμμετέχετε στην εκδήλωση enduro για να έχετε προνομιακές τιμές.

24ωρο parking με φύλαξη (στο κέντρο Λουτρακίου) θα βρείτε στο BP Gas Station – Parking Loutraki στη Λ. Ποσειδώνος έναντι καζίνο Λουτρακίου.
 loutrakiblog
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: