Χαλαρώσαμε και αναζωογονηθήκαμε σε δυο ενναλακτικούς χώρους ευεξίας και σας τους προτείνουμε για τις ημέρες των εορτών σαν έναν ενναλακτικό τρόπο να περάσετε καλά και να ανανεωθείτε.
Eπειδή λοιπόν οι γιορτές δεν είναι μόνο φαγητό, γλυκά και ξέφρενη διασκέδαση, αλλά και μια ευκαιρία για πραγματική χαλάρωση και αποτοξίνωση από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, το Marie Claire επισκέφθηκε και προτείνει δυο υπέροχους χώρους, οι οποίοι ο καθένας με τον τρόπο του είναι ιδανικός για να σας προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση, ευεξία και αναζοωγόνηση.
Polis Hammam 
Σαν ιδέα έρχεται από την Ανατολή. Στην πράξη είναι κάτι σαν μυσταγωγία. Στο Polis Hammam, θα περάσετε μερικές ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και θα ταξιδέψετε με όλες σας τις αισθήσεις κάνοντας χαμάμ, μασάζ πίνοντας μαύρο τσάι και σερμπέτι.H διαδικασία ξεκινάει από την υποδοχή. Το ευγενέστατο και διακριτικό προσωπικό σας καλωσορίζει με ένα ρόφημα με μέλι και κανέλα και σας οδηγεί στα αποδυτήρια.
Φοράτε το μαγιό σας και σας προσφέρονται πετσέτες  και σαγιονάρες. Σας οδηγούν στο χώρο του χαμάμ όπου ανάλογα με τη θεραπεία που έχετε επιλέξει παραμένετε στα μαρμάρινα κρεβάτια και χαλαρώνετε. Στο passa hammam που επιλέξαμε εμείς αφού εγκλιματιστήκαμε για λίγη ώρα στη ζεστή ατμόσφαιρα, ο θεραπευτής μας οδήγησε να ξαπλώσουμε στο ζεστό μαρμάρινο κρεβάτι στην ιδιωτική καμπίνα και ξεκίνησε την περιποίηση η οποία περιλαμβάνει απολέπιση με γάντι κεσέ, μπάνιο με σαπούνι, βασικές μαλάξεις και λούσιμο.
Στο τέλος της διαδικασίας ο θεραπευτής αναλαμβάνει την περιποίηση και το στέγνωμα με τις πετσέτες και τέλος χαλαρώσαμε σε μια ιδιωτική σουίτα με μαλακά πουφ, μας προσέφεραν μαύρο τσάι και λουκούμι και ξαπλώσαμε αναπαυτικά μέχρι να ηρεμήσουμε και να οδηγηθούμε στον κάτω όροφο για τη θεραπεία του μασάζ.
Προτιμήσαμε το Aritma 50 σε συνδυασμό με μασάζ αυχένα και προσώπου, Τα κρεβάτια είχαν μαλακά στρώματα, η μουσική σε όλους τους χώρους ήταν έθνικ και το δωμάτιο είχε ατμοσφαιρικό φωτισμό. Η θεραπεύτρια που ανέλαβε το μασάζ  ήταν εξαιρετική. Η τεχνική της άψογη και η ενέργεια του αγγίγματός της μας ταίριαζε απόλυτα. Η μίνιμαλ αισθητική του Polis Hammam ήταν στο στυλ μας.  Οφείλουμε  να τονίσουμε πως οι υπηρεσίες του είναι υψηλού επιπέδου και οι τιμές του πολύ ελκυστικές. Πρόκειται για ένα χώρο που κάνει προσιτή την πολυτέλεια και έχει αντιληφθεί πως η περιποίηση του εαυτού μας δεν πρέπει να είναι κάτι ανέφικτο.Ο χώρος ανήκει στην κ. Αλεξάνδρα Λούτσου και υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο κ. Λάκης Γαβαλάς, ένα δίδυμο που εκ του αποτελέσματος, φάνηκε πως έκανε θαύματα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
Loutraki Thermal Spa
Το Loutraki Thermal Spa είναι μια υπέροχη χαλαρωτική και τονωτική ταυτόχρονα εμπειρία μόλις μια ώρα από την πρωτεύουσα και αποτελεί πραγματικά την καλύτερη λύση για να χαρίσετε στον εαυτό σας ώρες χαλάρωσης και ευεξίας σε προσιτές τιμές. Το αγαπάμε γιατί φεύγεις από την πρωτεύουσα και αισθάνεσαι ότι έχεις δραπετεύσει από τους ρυθμούς της πόλης, και ταυτόχρονα δεν έχεις ταλαιπωρηθεί ξοδεύοντας ατελείωτες ώρες στη διαδρομή. Το spa σας προσφέρει το μπουρνούζι και την πετσέτα και ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει οδηγείστε στον ανάλογο χώρο.
Με δυο μεγάλες πισίνες οι οποίες διαθέτουν πολλούς και διαφορετικούς εκτοξευτήρες νερού, χαμάμ και σάουνα, το κεντρικό τμήμα του spa θα σας προσφέρει μια περιποίηση άνευ προηγουμένου με το νερό να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο. Και μάλιστα το νερό είναι από τις ιαματικές πηγές Λουτρακίου που φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.
Εκτός από το υδάτινο στοιχείο, στο spa μπορείτε να βρείτε και άλλες υπηρεσίες και παροχές όπως μασάζ προσώπου και σώματος, θεραπείες προσώπου ακόμη και προϊόντα ομορφιάς. Eμείς έχουμε δοκιμάσει τα σαπούνια με τη λούφα και τα λατρέψαμε. Η απολέπιση που προσφέρουν σε συνδυασμό με το μεθυστικό τους άρωμα μετατρέπουν κάθε μπάνιο μας σε μια μίνι αρωματοθεραπεία. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ