Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ


Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την προώθηση του ιαματικού τουρισμού - θερμαλισμού στη χώρα μας, πρόκειται το προσεχές διάστημα να διοργανώσει τις παρακάτω προωθητικές δράσεις.

1) Προωθητικό περίπτερο στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ, από τις 9.00 έως τις 18.00, με στόχο οι 56 Δήμοι – Μέλη του Συνδέσμου να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν – γνωρίσουν στο αθηναϊκό κοινό τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών της Ελλάδας. Παρακαλούμε να αποστείλετε εκπρόσωπό σας ή έντυπο ενημερωτικό υλικό των πηγών σας την Πέμπτη 22/3 από τις 8.00 και μετά, στον παραπάνω χώρο.
2) Συμμετοχή στο HealthyLife Festival, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι, στις 20-22/04.2018. Το HealthyLife Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στη χώρα μας, σημείο συνάντησης και χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ολιστικής-Θεραπευτικής Ιατρικής, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Φυσικής Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, των Αρωματικών φυτών και των Αιθέριων ελαίων, της Άσκησης, του Εναλλακτικού και Ιαματικού Τουρισμού, των δραστηριοτήτων Ελεύθερου Χρόνου και της Τέχνης. Παρακαλούμε να αποστείλετε εκπρόσωπό σας ή έντυπο ενημερωτικό υλικό των πηγών σας, ώστε να μοιραστεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: