Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου δεύτερος στην ΠελοπόννησοΟ Πρωταθλητής του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου στη Σφαιροβολία Παίδων Δημήτρης Κωτσιάκος συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Πελοποννήσου στη Τρίπολη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με μεγάλο νέο ατομικό ρεκόρ 16.74μ μια από τις καλύτερες επιδόσεις από όλη την Ελλάδα για φέτος και ένα ασημένιο μετάλλιο στη Δισκοβολία με νέο ατομικό ρεκόρ 38.80μ.
Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης κλήθηκε πέρσι στην Εθνική Ελλάδος σε Διεθνή Συνάντηση Στίβου με περσινό ρεκόρ 15.42μ και έχει ήδη περάσει στη τελική Γ’ Φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος όπου θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα.
Ο Πρωταθλητής μας δουλεύοντας σκληρά όλη την χρονιά καθημερινά με υπομονή και επιμονή , είναι η ελπίδα του Ομίλου μας για μια διάκριση και βέβαια του το ευχόμαστε να έχει υγεία και να γίνει το όνειρο του πραγματικότητα.
Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια  Βλάσση Ελιτίνα στον Ακοντισμό Κορασίδων κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ 32.97μ , θα δώσει το παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της

Δεν υπάρχουν σχόλια: