Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

«και Εξεγέρω τα Τέκνα σου Σιών επί τα Τέκνα των Ελλήνων»




Η αλήθεια είναι πως η Αγία Γραφή ή Βίβλος, περιέχει πολλά κείμενα ή και εδάφια που καταφέρονται εναντίων των Ελλήνων. Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε, σύμφωνα με το παρακάτω κείμενο, οι ύβρεις δεν σταματούν εκεί. Αν και δεν


συμφωνούμε με την αντίληψη του συντάκτη του και τους χαρακτηρισμούς του για τους χριστιανούς, το παραθέτουμε αυτούσιο, λόγω των πηγών που αναφέρονται. Σκέψου. Ψάξε. Κρίνε. Αμφισβήτησε. -d-
ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ

Δευτερονομιο κεφ Ζ,εδαφιο 5: «τους βωμους αυτων καθελειτε και τας στηλας αυτων συντριψετε και τα αλση αυτων εκκοψετε και τα γλυπτα των θεων αυτων κατακαυσετε πυρι…» (ειναι και επικαιρο το εδαφιο αυτο λογω πυρκαγιων κλπ).
Προσταγες ενος παναγαθου Θεου στα πλαισια της «αγαπης».

Κατα Μαρκον,κεφ Ζ,24-28: ο Ιησους αποκαλει τους Ελληνες σκυλια (κυναριοις).To ιδιο συμβαινει και στο κατα Ματθαιον κεφ ΙΕ 26 …; «δεν ειναι σωστο να παιρνεις το ψωμι απο τα παιδια και να το δινεις στα κυναρια..(Ελληνες)» στο επεισοδειο με την Ελληνιδα μανα.

Αποκαλυψη κεφ ΚΑ: «για αυτους που προσκυνουν τα αγαλματα η θεση τους ειναι στη λιμνη που φλεγεται..ο δευτερος θανατος..».. αυτο δειχνει για αλλη μια φορα και την αγαπη προς το συνανθρωπο ετσι ? … το μαγουλο γυρνα… μην κρινεις για να μην κριθεις…» κλπ…

Αποκαλυψη κεφ ΚΑ: «εξω οι κυνες και οι φαρμακοι..και οι ειδωλολατροι…» (μεσα οι εικονολατρες..)

Αποκαλυψη κεφ Β 12-13: «και τω αγγελω της εν Περγαμω εκκλησιας γραψον… οιδα τα εργα σου και που κατοικεις, οπου ο θρονος του Σατανα, οπου ο Σατανας κατοικει…» (χρειαζεται να αναφερουμε τι εστι η πολις Περγαμος και ποιο πολιτισμο εκπροσωπουσε αραγε; και ποιον θεο αναφερει ως Σατανα; Τον Δια…)

Διαστρεβλωση της Ελληνικης ιστοριας (Γενεση κεφ Ι): Ο Ιαπετος, Τιτανας και πατερας του γεναρχη των Ελληνων Προμηθεα αναφερεται ως «Ιαπετ» και αναφερονται ως απογονοι του οι «Γομερ» (Ομηρος) και αλλοι εχοντες σχεση με την αρχαια Ελλαδα με παραποιημενα ονοματα, τροποποιημενα στα Εβραικα οι οποιοι μαλιστα «μοιρασαν τις νησους των εθνων».

Ζαχαριας κεφ Θ, εδαφιο 13-14: .. «και εξεγερω τα τεκνα σου Σιων επι τα τεκνα των Ελληνων… και Κυριος εσται επ’;αυτους και εξεέυσεται ως αστραπη βολι… και καταναλωσουσιν αυτους και καταχωσουσιν αυτους εν λιθοις σφενδονης, και εκπιονται αυτους ως οινον…»… και θα γενισουν με το αιμα των Ελληνων φιαλες… κατα τον Ζαχαρια…ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ;… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Αντε παρατηστε μας απο εκει περα… κανετε την παλαβη. Αντε αρκετα σας ανεχτηκαμε εσας και το «Αγιο» Ισραηλ σας… εδω ειναι Ελλας δεν ειναι… «Γραικια»…

Αντε εμπρος Χριστιανοι τραγουδηστε με ρυθμο σε (νεα) Ελληνικα ομως : «και θα εξεγειρω τα παιδια σου Σιων εναντια στα παιδια των Ελληνων…και τα παιδια σου θα συντριψουν τους Ελληνες με πετρες απο τις σφεντονες τους και θα τους πιουν το αιμα σαν κρασι…»… ΑΥΤΑ ΨΕΛΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΡΑΙΚΟΙ. Αν ακομα δεν πειρατε χαμπαρι η αν το ξερετε ε τοτε δωστε και αλλο ονομα στον τοπο αυτο να τελειωνουμε… πειτε τον Γραικια τουλαχιστον να καταλαβουμε για ποιο πραγμα μιλαμε και να μη χαλαμε το χρονο μας αδικα.

Η εκκλησια ακομα και σημερα δεν εχει καταργησει κανενα απο τα κειμενα, καταρες, αποφασεις κατα της Ελλαδας. Πολλα απο αυτα τα ακουμε ακομα και σημερα στην εκλλησια με τη μορφη ψαλμων. Ομως ο Ελληνικος λαος εχει πεσει σε ενα ιστορικο ληθαργο σε μια αφασια οπου ενω ολα ειναι μπροστα του δε μπορει να τα αντικρυσει. Η προπαγανδα εχει εισχωρησει τοσο βαθια οπου ακομα και αν τα αναγνωρισει κανεις φοβαται να προχωρησει βαθυτερα.

Ιεζεκιηλ κεφ ΚΕ 16-17: «Και εξολοθρευσω Κρητας και απολω (καταστρεφω) τους καταλοιπους τους κατοικουντας την παραλιαν και ποιησω εν αυτοις εκδικησεις μεγαλας, και επιγνωσονται (να… συνερθουν οι Κρητες) διοτι εγω Κυριος εν τω δουναι την εκδικησην μου επ’;αυτους… (τους Κρητικους)»

Σοφονιας κεφ Β: «…παροικοι Κρητων… Χανααν γη αλλοφυλων και απολω υμας εκ ακτοικιας και εσται Κρητη νομη ποιμνιων και μανδρα προβατων…» τι αγαπη για αυτη την αμοιρη την Κρητη οι Εβραιοι…

Ησαιας κεφ Θ: «και ραξει (τσακισει) ο Θεος τους επανισταμενομενους επ’;ορος Σιων επ’;αυτους και τους εχθρους αυτων διασκεδασει (σκορπισει) Συριαν αφ’;ηλιου ανατολων και τους Ελληνας αφ’;ηλιου δυσμων τους κατεσθιοντας τον Ισραηλ ολω τω στοματι…»

Ιεζεκιηλ κεφ λ 5: «Περσαι και Κρητες… και παντες οι επιμικτοι και των υθιων της διαθηκης μου μαχαιρα πεσουνται εν αυτη…»

Απ. Παυλος «προς Τιτον» κεφ Α: «…Κρητες αει ψευσται, κακα θηρια, γαστερες αργαι η μαρτυρια αυτη εστιν αληθης…»

Απ. Παυλος «Πραξεις Αποστολων» κεφ ΚΑ, 28-29: «..μεχρι και Ελληνες εβαλε μεσα στο ιερο (των Εβραιων) και μολυνε τον αγιο τουτο τοπο»

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 18, 113: «…οι Ελληνες φερουν λογους ματαιους και ακαθαρτους…»

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 18, 115: «οι Ελληνες ειναι κυλιομενοι ομου με πορνους και μοιχους…»

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 34, 159: … οι Ελληνες ειναι αιμομεικτες μετα μητερων και αδελφων…

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 34, 497: …οι Ελληνες ειναι εστιγματισμενοι, χειροτεροι απο τους χειρους που πασαλειβονται με περιττωματα… πανθλιοι… και καθαρματα…

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 34, 497: … τα ζωα ειναι πιο σοφα απο τους Ελληνες…

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ερμηνεια προς Ρωμαιους»: «που ειναι τωρα οι σοφοι των Ελληνων με τα πυκνα τους γενεια… και τα φουσκωμενα τους λογια; Ολη τη βαρβαρη Ελλαδα ο Παυλος επεστρεψε (εκανε Χριστιανικη). Ας ειναι κι αυτος αναμεσα τους ο περιβοητος Πλατων,… γεματος επιδειξη… μα κανεις (!!) δεν του εδωσε προσοχη…»

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ερμηνεια προς Ρωμαιους»: «πως λοιπον εκει που ο διαβολος πομπευει (Ελλαδα… ) εχει τοση σιωπη…»

Ιωαννης Χρυσοστομος «Εις τεσσαρακοστην…»: «ας ντραπουν οι Ελληνες βλεποντας την αγαπη…» (μα καλα Ελληνας Πατερας της Εκκλησιας δεν ηταν; Γιατι μιλα ετσι για τους Ελληνες; )

Ιωαννης Χρυσοστομος «Προς Κορινθιους»: μιλαει ειρωνικα για τον Πλατων και τη διαβολικη επιστημη Γεωμετρια κλπ και καταληγει… «και χωρις να ωφελησει πολυ η λιγο με τις συζητησεις αυτες αυτος εγκατελειψε ετσι τη ζωη…»

Ιωαννης Χρυσοστομος «ο Θεος ειναι ο Χριστος»: «…οι αποστολοι κατατροπωσαν τους βαρβαρους τους Ελληνες και καθε αλλο εθνος…»

Ιωαννης Χρυσοστομος «Εις το μακαριον Βαβυλαν» λογος Β: «…οι Ελληνες ειναι βρωμεροι και παναθλιοι…»

Ιωαννης Χρυσοστομος: «…ποση ειναι η διαφορα αναμεσα στην ανωτεροτητα των Χριστιανων και στην αισχυνη των Ελληνων…» εδω βλεπουμε οτι οι Χριστιανοι διαχωριζουν τη θεση τους απο την Ελλαδα… αρα δεν ειναι θεμα θρησκειας μονο…

Ιωαννης Χρυσοστομος «Πραξεις Αποστολων»: «… με αυτο το μαχαιρι ο Απ.Παυλος εκοψε το κεφαλι των εχθρων (Ελληνων)…», «εν τω αγνωστω Θεο» στην Αθηνα…

Ιωαννης Χρυσοστομος «Εις το μακαριον Βαβυλαν»: «φλυαριες και γελιοτητες ειναι ολα αυτα της Ελληνικης ανοησιας…»

Ιωαννης Χρυσοστομος «Ομιλια εις Ιωαννη»: «εις τους ανοητους Ελληνας εμεις φαινομεθα κατωτεροι…», «αν ακολουθησουμε τα δογματα των Ελληνων… πολυς εψεται γελως…»

Ιωαννης Χρυσοστομος: «οι αποστολοι καταφεραν να δενουν τη γλωσσα των Φιλοσοφων και των ρητορων τα στοματα να κλεισουν…» χα.χα… εχει πλακα ο ατιμος.

Ιωαννης Χρυσοστομος: «… οι Ελληνες φιλοσοφοι… δε διαφερουν απο τα παιδια που λενε ανοησιες… δεν καταφεραν ποτε να παρουν κανενα με το μερος τους… τα βιβλια που εγραψαν προκαλουσαν πολυ γελιο…»

Ιωαννης Χρυσοστομος αποκαλει τους Ελληνες θεους «δαιμονες»: και λεει «… δεν πανε να κρεμαστουνε οι Ελληνες σοφοι πουθενα η να γκρεμοτσακιστουν αφου δεν ξερουν τι τους γινεται;»

Ιωαννης Χρυσοστομος: εχει γραψει και κεφαλαιο «Κατα Ελληνων»… κι υστερα μας ρωτανε… διαφοροι… «για πειτε μας που κατηγορει ο Χριστιανισμος την Ελλαδα;»… και συνεχιζει ο Χρυσοστομος οτι… ο Πλατων εχασε τον χρονο του σε δογματα ανοητα και περιττα.

Ιωαννης Χρυσοστομος: «… η παιδικη ηλικια εχει πολυ ανοησια… και στην ανοησια αυτη προστιθενται τα λογια των Ελληνων, οταν τα παιδια μαθουν οτι οι ηρωες που θαυμαζουν, ειναι δουλοι στα παθη και δειλοι στο θανατο…». Τι αλλο θα ακουσουμε… αποκαλει δειλο και τον Αχιλλεα πιο μετα… ισως κι οι 300 του Λεωνιδα να ηταν δειλοι κι αυτοι…

Ιωαννης Χρυσοστομος «Επιστολη προς Εφεσιους»: «…τα παιδια να υπακουτε στους γονεις σας… οταν ομως ο γονιος σας ειναι Ελλην η αιρετικος τοτε το παιδι δεν πρεπει να υπακουει…», βλεπετε εσεις πουθενα κανενα κομπλεξ με την Ελλαδα;

Ιωαννης Χρυσοστομος «εις το μακαριον Βαβυλαν»: «ο Αγ. Βαβυλας παρακαλεσε το Θεο να ριξει φωτια στο ναο του Απολλωνα και η φωτια κατακαψε ολη την οροφη… το ειδωλο… εκαψε τα παντα…», αχ αυτη η αγαπη… παντου.

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: προτρεπει τον κοσμο να ακολουθησουν τα λογια του Σολομωντα κι οχι των Ελληνων… και αποκαλει τους Ελληνες «εχθρους που καταβροχθιζουν με ορθανοιχτο στομα το Ισραηλ…»

ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: κατηγορει τους Ελληνες για την κατασκευη αγαλματων για τους Θεους τους ως «αρχη της πορνειας…» … εγραψε φυσικα εργο που το ονομασε «Κατα Ελληνων»… και αναρωτιεται αλλου «παρουσιασαν οι Ελληνες φιλοσοφοι κατι τοσο μεγαλο οσο ο Σταυρος του Χριστου;»… ενταξει το οτι το συμβολο αυτο ειναι κλεμμενο απο την αρχαια Ελλαδα χρειαζεται να αναφερθει; Εδω το θεμα ειναι αν ολοι αυτοι οι… τσαρλατανοι…Πλατων, Σολων κλπ… παρουσιασαν κανενα εργο της προκοπης; Ελα ντε…

ΤΑΤΙΑΝΟΣ: εγραψε κι αυτος εργο «Προς Ελληνες»… και λεει «οι Ελληνες ΔΕΝ δημιουργησαν τιποτα δικο τους… ολα τα παρελαβαν απο τους βαρβαρους…». ΩΡΑΙΟΣ ο κυριος… Σωστος… εδω ο κυριος μας λεει οτι ο Μωυσης ηταν αρχαιοτερος των Ελληνων και για αυτο πρεπει να πιστευουμε αυτον… δεν παιζονται οι ανθρωποι… αραγε για αυτο προσπαθει το κατεστημενο να χρονολογησει ορισμενα γεγονοτα συμφωνα με τη χρονολογηση της Βιβλου;

ΤΑΤΙΑΝΟΣ: κατηγορει μεγαλους του Ελληνισμου – ο Μ. Αλεξανδρος ηταν «μειρακιον μανιακον»… ο Αριστοτελης ηταν «κολαξ του Μ. Αλεξανδρου», ο Ηρακλειτος ηταν «αμαθης και η φιλοσοφια του σκοτος…», αποκαλει οσες γυναικες Ελληνιδες ηταν ποιητριες η γνωστες, «πορνες»… προτρεπει να ριξουν στο βοθρο τα υπομνηματα του Πυθαγορα… ο Αισωπος ειναι ψευτης… και περιγελει τα αγαλματα του Πραξιτελους.

ΕΦΡΑΙΜ ο ΣΥΡΟΣ: προτρεπει να μισησει ο κοσμος οτιδηποτε Ελληνικο ειδικα τα ρουχα τους, τη μουσικη και το χορο τους και τις ατακτες φωνες, τα γελια και τα παλαμακια… διοτι ολα αυτα ειναι σπορα του διαβολου… προτρεπει να τιμα ο κοσμος μονο τις γιορτες του «Κυριου ως Χριστιανοι κι ΟΧΙ ως ΕΛΛΗΝΕΣ… η με οτιδηποτε μοιαζει Ελληνικο…» (γιατι μου θυμιζει λιγο απο την ταινια «Ονομα του ροδου» δεν ξερω…)

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ: αναρωτιεται τι ωφελησαν στην ανθρωποτητα τα εργα του Αριστοφανη, του θουκιδιδη, του Πλατωνα, του Ηροδοτου, του Σωκρατη, του Ευριπιδη, του Πυθαγορα… και και και… αποκαλει ψευτη τον Ομηρο και τον Ησιοδο… «Πλατων δε, ο δοκων Ελληνων σοφοτερος γεγηνησθαι εις ποσην φλυαριαν εχωρησεν»… αποκαλει τους Ελληνες μεχρι και «ανθρωποφαγους» (!!!!!!)… και συνεχιζει οτι οι Ελληνες ποιητες πλανεψαν τον κοσμο εμπνευθεντες απο δαιμονες… Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ;;; … κατηγορει τους Ελληνες οτι αντεγραψαν τους Εβραιους (!) φιλοσοφους (!!!) και τη βιβλο… «εκλεψαν τις Αγιες γραφες»… κι οπως τους ειπε ο Μωυσης τα εργα του ειναι αρχαιοτερα ολων… ΚΑΙ αληθεστερα !… δινει και ιστορικα ντοκουμεντα οταν λεει οτι τα βιβλια τους ειναι παλαιοτερα του Δια (!)… του Μινωα… του Τρωικου πολεμου (μα καλα ο Ομηρος δεν ηταν ψευτης; )

ΚΛΗΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: εγραψε εργο «Πρεπτρεπτικος προς Ελληνες» (κι αυτος με τους Ελληνες τα ειχε; )… αποκαλει βαρβαρους τους Θρακες και δεισιδαιμονες τους Ελληνες… αποκαλει τον Ορφεα, τον Πινδαρο και τον Αριωνα «ανδρες αναξιους που διεφθειραν τη ζωη… με τη μουσικη…», προτρεπει να κατοικησουν ολοι στη Σιων… (μμμ) … κατηγορει τους Ελληνες γιατι τιμουν τα Ελευσινια μυστηρια τα οποια χαρακτηριζει ως ντροπη… λεει «μανιακο» τον Διονυσο και ωμοφαγους τους Βακχους… παγκοσμιο ΑΙΣΧΟΣ οι… αγωνες προς τιμην του Διονυσου… προτρεπει να σταματησουν οι Ολυμπιακοι αγωνες, τα Ισθμια, τα Νεμεα, τα Πυθια… αυτος γενικα τα εχει με το γυμνο και τον ερωτα (τον απαγορευμενο ερωτα απο την εκκλησια… που ειναι ντροπη…), ο Αριστοτελης ειναι λεει ο αρχηγος της… αιρεσης… κι ο Πλατων εκλεψε ολη τη γνωση απο την Αιγυπτο, τη Βαβυλωνα… και τους… Εβραιους… (ειναι τοσα τα τεχνολογικα επιτευματα τους αλλωστε που εχει μεινει εμβρονητη η επιστημονικη κοινοτητα ανα τους αιωνες…). Βεβαια ολα αυτα ειχαν και τον αντικτυπο τους. Εφοσον η Εκκλησια δεν ηθελε τις επιστημες και την προοδο το αποτελεσμα ηταν να μεινουν πισω ολες οι επιστημες εκεινη την εποχη… ο νους στερεψε, υπηρξε ελλειψη κρισεως και καλλιτεχνιας, διαβολικα ολα αυτα γαρ…)

ΩΡΙΓΕΝΗΣ: αναρωτιεται ο ανθρωπος και λεει οτι ειναι μικρος και ηλιθιος αυτος (ο Ελλην) που λεει οτι τα παντα αποτλουνται απο ατομα και κενο…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ: «τις Κυριακες και τις γιορτες ουτε να παιζεις ουτε να χορευεις γιατι τα παιχνιδια και οι χοροι ειναι εργα του διαβολου… οι Ελληνες τα εκαναν αυτα και επιναν και χαιρονταν με τα παιχνιδια…» (αχ «Ονομα του ροδου» κι εδω…). Μη γελας, μην ακους μουσικη, μην κοιτας, μη… μη… μη… μη…

ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: «εχεις πολλους εχθρους και πρεπει να εχεις πολλα βελη και πρεπει να μαθεις να τα ριχνεις στους Ελληνες…»

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΝΑΙΤΗΣ: «ειναι τιποτενιοι οι χριστιανοι που τηρουν ελληνικους μυθους»

ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ: «πατρος μεν Ελληνος, μητρος δε Χριστιανης…». Διαχωρίζουμε για να μην μπερδευτούμε.

ΛΙΒΑΝΙΟΣ: εκπροσωπος του αρχαιου Ελληνικου πνευματος που οταν αυτο αρχισε να διωκεται απο τον Χριστιανισμο εγραψε με πικρα το «τους ιερεις δει σιγαν η τεθναναι…»

Οταν καθιερωθηκε η επισημη γιορτη της ορθοδοξιας το 843μχ, πραγματοποιηθηκε τελετη’; οπου διαβαστηκε το «Συνοδικον» της Ζ Οικουμενικης Συνοδου που περιεχει τους 7 αναθεματισμους κατα της Ελλαδος.

ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ (ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ) ΑΓΙΩΝ (ψαλμοι Παλαιας διαθηκης): οι παρακατω Αγιοι αγειασαν επειδη εκαψαν Ελληνικους Ναους και με τα συντριμμια τους εχτισαν Χριστιανικες εκκλησιες: Κορδατος, Οσιος Αχιλλειος επισκοπος Λαρισης, Ανδρονικος, μεγαλομαρτυρας Θεοδωρος Τηρων, Ιουνια, Μαρκος επισκοπος Αρεθουσιων (328μχ), Ανδριανος, Οσιος Μαρων, Μαγελχθα, Καισαριος, Πασικρατης, Μαρκελλος, Ευψυχιος, Αποστολος Ιακωβος του Αλφαιου, Γαιος, Δασιος, Ζωτικος, Μαρινος, Αντωνιος.

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ: «οι Σωκρατεις και Πλατωνες πρεπει να παραμερισθουν απο το νου σου»

ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «παντας τους ναους καταστρεψας,εκκλησιας αγιων εκτισε…»

ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Συνοδικον της Αγιας Ζ εν Νικαια Οικουμενικης Συνοδου υπερ της ορθοδοξιας, 787μχ). Καθε χρονο την Κυριακη της ορθοδοξιας τα παρακατω κειμενα διαβαζονται αλλα ειπαμε… στα πλαισια της «αφασιας» που μας διεπει, δεν μπορουμε να δουμε και να ακουσουμε τιποτα. «Αναθεμα τρις για την Ελληνικη μυθολογια και τοις την των κτισματων λατρεiαν …;», «αναθεμα τρις τοις τα Ελληνικα διεξουσι μαθηματα…», αναθεμα τρις για τις Πλατωνικες ιδεες και τα μυθικα πλασματα… αναθεμα τρις για τα ματαια και Ελληνικα ρηματα… αναθεμα τρις για τα Ελληνικα δογματα… αναθεμα τρις για την σοφια των Ελληνων φιλοσοφων… αναθεμα τρις για τους κτρειττονες Ελληνες σοφους…

«ΠΗΔΑΛΙΟΝ»: εκδοση της ορθ. Εκκλησιας που περιεχει τους κανονες των Αποστολων κι ειναι εργο των Αγιων Νικοδημου και Αγαπιου.

ΚΑΝΩΝ ΞΒ’;: απαγορευση των Ελληνικων εορτων του «σιχαμερου» Διονυσου και αλλων, απαγορευεται το γελιο… και «οποιος απο εδω και στο εξης ενω ξερει τις απαγορευσεις επιχειρησει να κανει κατι απο αυτα τα δαιμονιωδη και Ελληνικα, αν ειναι κληρικος θα καθαιρειται κι αν ειναι λαικος θα αφοριζεται…»

ΚΑΝΩΝ ΠΑ’;: «οι των Ελληνων συνηθειες πρεπει να μισουνται απο τους Χριστιανους δια τουτο ο παρων κανων αφοριζει εκεινους τους Χριστιανους οπου κατα τη συνηθειαν των Ελληνων υμνουσι…»

«ναους των ειδωλω κατεδαφισατε…», «ποταμοι δε εξαρανθησαν πολυθειας», «των Ελληνων απεμωρανατε την σοφιαν»… «ναους ειδωλικους καταστρεψατε»…

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΑΡΙΟΝ: (αρχιζει το πρωι της Κυριακης του Πασχα και τελειωνει την Κυριακη των Αγ.Παντων) ωδη γ, σελ.211 «Αληπτος εστιν η θεαρχικωτατη ρητορας γαρ εξεφηνε τους αγραμματους αλις σοφιστας συστομιζοντας λογω και της βαθειας νυκτος εξαιρουμενους λαους απειρους, αστραπη του πνευματος»

ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ: «χαιρε Ελληνων ο καθαιρετης» (Αγ.Γεωργιος 23 Απρ) , «Θεους Ελληνικους εβδελυξω» (Αγ.Δημητριος 26 Οκτ.), «Χαιρε ο των Ελληνων τους Θεους μυκτηρισας» (Αγ.Μηνας 14 Νοεμβ) , «Χαιρε οτι κατηργηθησαν των Ελληνων ραψωδοι» (Αγ.Ανδρεα Πρωτοκλητου 30 Νοεμ).

ΤΙ ΑΛΛΟ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:
17 ΙΑΝ – (Τιμοθεος – Εσπερινα) «το της πλανης των Ελληνων κρατος ευχερως διελυσας…»
23 ΙΑΝ – (Κλημεντος ιερομαρτυρος) «Κλημη σοφε… Ελληνων τους πρωτευοντας εν λογω και αληθεια ενικησας…»
25 ΙΑΝ – (Γρηγοριου Ναζιανζηνου) «…εξηρανας των μωριαν Ελληνων και το ψευδος…»
30 ΙΑΝ – (3 Ιεαραρχων) «Ψευδεις μεν εξκλιναν Ελληνων υθλους…»
10 ΦΕΒ – (Χαραλαμπους Ιερομαρυρος) «Εξεστησαν δαιμονες και Ελληνες οι Αθεοι…»
16 ΦΕΒ – (Παμφιλου μαρτυρος) «Μανιας Ελληνικης το φρυαγμα κατεπατησατε…»
10 ΜΑΡ – (Κορδατου) «Τη σοφια Κορδατος τη θεοδοτω κατηργει Ελληνικης σοφιας…»

Για καθε μηνα υπαρχουν δεκαδες ακομα βρισιες, ειρωνειες κλπ (κατα των Ελληνων και της χωρας κι ειναι να απορει κανεις με την ευαισθησια των Χριστιανων με τη χωρα μας… μα καλα δεν ειχαν με τιποτα αλλο να ασχοληθουν;

ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ και σε ολα τα βιβλια τους ασχολουνται με την Ελλαδα; Και με τοση κακια; Δειγμα του μεγαλειου του Ελληνικου πολιτισμου που τοσο πολυ φοβοντουσαν κι ηταν εμποδιο στην εξαπλωση των σχεδιων τους. Παρολο που ο Ελληνισμος ειχε συρρικνωθει το πνευμα ητο δυσκολο πολυ να δαμασθει και για αυτο επρεπε επι αιωνες να πεσει ΠΟΛΥ μεγαλη προπαγανδα, σκοτος, απαγορευσεις και να ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ πολλων αθωων μεχρι να επικρατησουν.

Οι Ελληνες τι κακο τους ειχαν κανει; Οπως λενε κι οι ιδιοι, οταν ο Απ. Παυλος ηρθε στην Αθηνα, παρολο που δεν τους ενθoυσιασαν καθολου αυτα που ελεγε εκατσαν και τον ακουσαν κι ουτε τον πειραξαν ουτε τιποτα (οπως εκαναν με οποιονδηποτε ηθελε να πει κατι)… ο Χριστιανισμος ομως… αντιθετα με τα οσα κυρηττει και το «γυρνα το μαγουλο… και μην κρινεις για να μην κριθεις…» βλεπουμε οτι οχι μονο κρινει αλλα και βασανιζει και σκοτωνει και τιμωρει οποιον τολμα να μην συμφωνησει με τα δογματα του.

Συνοδος της εκκλησιας τον Οκτ. 2001 υπο του Χριστοδουλου: δημιουργησε ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για τη μελετη της αρχαιολατρειας… εισηγηθηκε τα μετρα κατα της νεο ειδωλολατρειας… αποκαλουν την αρχαια θρησκεια χυδαια ανθρωπομορφικη (ομηρικη και ησιοδεια)… – υπαρχουν αραγε διαφορες απο τις βρισιες του μεσαιωνα;- … η Αφροδιτη αναφερεται ως θεα της πορνειας… η εκκλησια ομως θα περιφρουρησει και σημερα τα τεκνα της απο την εμφανιση του νεοπαγανισμου… (λιγο προστασια απο επανασταση του 21 μου θυμιζει αυτο…)

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ (1993): «η ειδωλολατρεια βυθισε επι αιωνες την Ελλαδα εις σκοτος βαθυτατον»…. (εμ βεβαια… τι ηταν η Ελλαδα την εποχη της αρχαιοτητας; Ενα τιποτα… πολιτισμος μηδεν… ηρθε ο Χριστιανισμος κι ανεβασε την Ελλαδα εκει ψηλα που ειναι ακομα και τωρα..)
«οι θεοι προστατες της κακιας και της ανηθικοτητας… διεπρατταν εγκληματα» (εμ βεβαια δεν ηταν τοσο καλοι οσο ο Γιαχβε στη Βιβλο… απο την πολυ καλοσυνη κατακαιε πολεις, ανθρωπους και φυτα… ολοι αυτοι οι φονοι και βιασμοι που περιγραφονται στο βιβλιο της αγαπης ειναι προιον αγαπης…)
Λεει επισης ο κυριος αυτος οτι το αγαλμα του Ποσειδωνα που αποφασισε το υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας να ανεγειρει θα το γκρεμισουν οι Χριστιανοι με δυναμιτιδα οπως αλλοτε υπο ευσεβων αυτοκρατορων του Βυζαντιου (αυτοι που αγαπουσαν παρα πολυ την Ελλαδα… προσεξτε αυτα τα γραφουν… Ελληνες… υποτιθεται) ανετιναχθησαν ολα τα αγαλματα και εις κοινην ασβεστο μετεβληθησαν… Δηλαδη δεν υπαρχει ουτε κρατος ουτε τιποτα… απειλουν… οτι θελουν κανουν… αντε να εγραφε κοινος πολιτης οτι θα βαλει δυναμιτη… στη φυλακη θα πηγαινε ως τρομοκρατης… βεβαια δεν τους ενοχλει ΚΑΘΟΛΟΥ το αν υπαρχουν μουσουλμανικοι ναοι… αυτοι ειναι ξαδερφακια… τι προβλημα να υπαρχει; Το μονο που τους ενδιαφερει να διαλυουν καθε τι Ελληνικο (οι… Ελληνες πολιτες… αυτοι που συγχωρουν… που γυρνανε το μαγουλο… που αγαπανε αλληλους εκτος Ελληνες… η ΑΓΑΠΗ σε ολο της το μεγαλειο…)
«ειτε εικονα της θεας Αθηνας φερουν ειτε εικονα του Εωσφορου ενα και το αυτο ειναι…»

ΣΟΦΟΝΙΑΣ κεφ Β, εδαφ 5-6: «ουαι (αλοιμονο) οι κατοικουντες το σχοινισμα της θαλασσης, παροικοι Κρητων. Λογος Κυριου εφ’;υμας, Χανααν γη αλλοφυλων, και απολω υμας εκ κατοικιας και εσται Κρητη νομη ποιμνιων και μανδρα προβατων…» δηλ με λιγα λογια θα γινει η Κρητη εδαφος για τον αγαπημενο λαο του Κυριου το … Ισραηλ…
Δεν πειραζει Ελληνα… μεινε εκει στο ληθαργο σου… τραβα αυριο στην εκκλησια να ψαλλεις εναντια στο μελλον των παιδιων σου… δωσε το σπιτι σου, τη γη σου… το σωβρακο οτι ζητησει ο πρεσβευτης του περουσιου λαου…

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ -ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΗ: «αχραντε σταυρε σοφους και ρητορες, παντας κατασχυναντε…»

Απαγορευσαν την Ελληνικη γλωσσα και το διαβασμα της μεταφρασμενης στα Ελληνικα βιβλου.

ΤΕΡΤΥΛΙΑΝΟΣ: «Ο Ελληνισμος σκοταδι, ο χτιστιανισμος φως, δεν εχουμε αλλο θεο απο το θεο των εβραιων»

Επι εποχης Γεναδιου Σχολαριου οι Ελληνες βασανιστηκαν για να γινουν Χριστιανοι… γδαρσιμο ανθρωπων, βγαλσιμο ματιων, νυχιων, δοντιων, σουβλισμα… περιλαμβανε το μενου… Επισης θεσπισε κανονες εναντια του γελιου, των τραγουδιων και κατα της Ελλαδος.

Πηγή: Ιχώρ
μέσω ieraellas-kinimaethnikon

Δεν υπάρχουν σχόλια: