Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Νέα πρωτοποριακή σελίδα www.menoumeloutraki.com






Το www.menoumeloutraki.com είναι εδώ! Η νέα πρωτοποριακή σελίδα που έχει στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Μέσω αυτής ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αποστέλλει ανώνυμα οποιοδήποτε πρόβλημα παρατηρεί και να επισυνάπτει ακόμα και φωτογραφία από το κινητό του τηλέφωνο! Έπειτα η ομάδα μας θα επεξεργάζεται την πληροφορία και θα προωθεί το αίτημα για αποκατάσταση στην αρμόδια υπηρεσία.
Πολύ σημαντικό είναι ότι σε ενότητα της νέας σελίδας αναφέρονται και όλοι οι εθελοντικοί-πολιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι για να μπορεί να συμμετέχει ο ενδιαφέρομενος σε οποιαδήποτε δράση επιθυμεί.
Επίσης ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τη σωστή στάση του στην πόλη, στην καθαριότητα, στο δάσος και στην παραλία.
Δεν είμαστε blog ,μέσο ενημερώσης ή υπηρεσία του Δήμου. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που θέλουμε να συνεισφέρουμε στην πόλη μας με όποιον τρόπο μπορούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο στο Λουτράκι από τη μία άκρη του Δήμου ως την άλλη!
Για να μπορέσουμε όμως να προχωρήσουμε θέλουμε τη συμμετοχή σας!
Για αυτό επισκεφθείτε τώρα το www.menoumeloutraki.com
και υποβάλλετε άμεσα το ζήτημα που σας απασχολεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: