Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ο Καμπόσος προαναγγέλλει την ίδρυση νέου εθνικοπατριωτικού κόμματος


Κι ενώ εχθές σχολιάζαμε πρόσφατο post του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου όπου μέσα στην απογοήτευσή του για την φτωχή συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος χαρακτήρισε τους Έλληνες “δειλούς” Διάβασε εδω χθες επανήλθε ο δήμαρχος για να ανακοινώσει επι της ουσίας την δημιουργία νέου κόμματος.
Στο χθεσινό του τηλεοπτικό διάγγελμα ,όχι προς τους Αργείους, αλλά προς τον ελληνικό λαό,αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την συμφωνία των δυο πρωθυπουργών Ελλάδας – ΠΓΔΜ αλλά και στην απουσία του λαού απο το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας του Σαββάτου.O δήμαρχος αναφερόμενος στην κυβέρνηση επανήλθε στους χαρακτηρισμούς του περί προδοτών , ενώ για την αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτήθηκε γιατί εκείνη δεν απηύθυνε κάλεσμα  στον λαό για να συμμετάσχει. Για να καταλήξει:
“Αλλάζουν όλα.Όλα μπορούν να αλλάξουν. Η Ελλάδα δεν έχει επικυρώσει αυτή την συμφωνία.Αυτοί πήγαν και την υπέγραψαν. Η Ελλάδα δεν την έχει επικυρώσει. Μην σας λένε ψέμματα για να αποκοιμηθείτε.Να ζήσουν οι άνθρωποι, να μακροημερεύσουν , δεν θέλει κανείς το κακό τους,αλλά δεν θα πάρουνε με το έτσι θέλω νταβατζιλίκι το όνομά μας και την ιστορία μας.Σύντομα θα οργανωθεί ο λαός και θα είναι στους δρόμους.Σύντομα θα έχει αρχηγό αυτός ο λαός και θα είναι στους δρόμους.Θυμηθείτε τις λέξεις που σας λέω. Και μην νομίζετε πως προαλείφομαι να γίνω κανένας αρχηγός εγώ. Θυμηθείτε όμως τι σας λέω. Και τότε το προσκλητήριο της ψυχής θα είναι εκείνο που θα ακούσει την σάλπιγγα. Εκεί είναι η φωνή της συνείδησης .Και αυτό θα κάνεις Έλληνα.”
Στο τέλος του διαγγέλματος ο δήμαρχος επανήλθε στο θέμα διαχωρίζοντας τους Έλληνες (σε γνήσιους και τι άλλο αλήθεια;):
” Έλληνες ,όσοι έχετε απομείνει Έλληνες  στην ψυχή , προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την λαίλαπα της προδοσίας με τον τρόπο που πρέπει,Με την φωνή σας στις πλατείες, όταν θα ακούσετε την σάλπιγγα να βγείτε έξω, και όταν επίσης έλθει η ώρα της ψήφου κανονίστε τι θα κάνετε με τις συνειδήσεις σας.”
Τζ. Σουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: