Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Δείτε τι αφαίρεσαν οι δράστες από τον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λουτράκι- Είχαν ρημάξει στις κλοπές καταστήματα και οχήματα…


Βρήκαν τους δράστες που είχαν κλέψει τον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον οικισμό Φιλοθέης στο Λουτράκι. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες της korinthiannews.gr οι δράστες είχαν αφαιρέσει εκκλησιαστικά κειμήλια αξίας 900 ευρώ. Επίσης οι δράστες είχαν ρημάξει στις κλοπές καταστήματα και οχήματα σε διάφορες περιοχές του δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ.


Από την αστυνομία αναφέρεται:

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται ένας 21χρονος και ένας 19χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 30.4.2018 έως και την 15.5.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας διέπραξαν συνολικά:

Έξι περιπτώσεις κλοπής σε καταστήματα,
μία περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό,
τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και δύο περιπτώσεις αποπειρών κλοπής, σε οχήματα.
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία κ.α. που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -7.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 21χρονου και του 19χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων»

Korinthian News

Δεν υπάρχουν σχόλια: