Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου Τμήμα Χάντμπολ



Το Τμήμα Handball του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με αφορμή τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 στον Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας,
κατακτώντας την 2η θέση στα μπαράζ ανόδου για την handball Premier (A1), αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαρίστηση όλους εκείνους που βοήθησαν το τμήμα να τα καταφέρει να ανταποκριθεί επάξια στις υποχρεώσεις του.

Ευχαριστήσουμε τους παίχτες και το τεχνικό team της ομάδας μας, που μέσα από δύσκολες καταστάσεις και με προσωπικές θυσίες, βάζοντας την ομάδα επάνω από το “εγώ”, μας πρόσδωσαν τόσες συγκινήσεις, τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες ζώντας μοναδικές στιγμές, στιγμές που θα γίνουν οδηγός για την νέα χρόνια.
Σας ευχαριστούμε. 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας που σε που σε μια δύσκολη και οικονομική χρονιά μας εμπιστεύτηκαν και μας ενίσχυσαν στην προσπάθεια για την επίτευξη στον στόχων μας. Μας στηρίξουν και τους στηρίζουμε.
Σας Ευχαριστούμε. 

Σίγουρα η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αν δεν υπήρχε η αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που μας στήριξαν τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς. Η Παρουσία τους στο γήπεδο ήταν καταλυτική και ταυτόχρονα μοναδική δίνοντας μας κάθε φορά το αίσθημα του νικητή.
Σας ευχαριστούμε. 


Ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρόνια έχει ξεκινήσει και σας θέλουμε όλου σας, διπλά μας για να υλοποιήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 


Δεν υπάρχουν σχόλια: