Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Αυτοκτονία 14χρονου στην Αργυρούπολη εξαιτίας bullying

Ακόμη μία ανείπωτη τραγωδία εξαιτίας της μάστιγας του bullying, στοιχειώνει την ελληνική κοινωνία που φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχει δυστυχώς εξοικειωθεί με αυτό το επικίνδυνο κοινωνικό φαινόμενο…


Αυτήν τη φορά θύμα ένας 14χρονος, που αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη. Το άτυχο αγόρι εντόπισαν οι ίδιοι του οι γονείς, μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στο δωμάτιο του απαγχονισμένο και σε κατάσταση σοκ κάλεσαν τις Αρχές.

Δίπλα του βρέθηκε σημείωμα που απέδιδε την πράξη του στο bullying, που φέρεται να δεχόταν στο σχολείο από συμμαθητές του. Ο πατέρας του παιδιού μάλιστα φέρεται να ασχολείται με τα κοινά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εξαιτίας της σοβαρότητας του περιστατικού την διερεύνηση της υπόθεσης θα αναλάβει το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων με τη συνδρομή ψυχολόγων και συναδέλφων τους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι πτυχές αυτού του οικογενειακού δράματος.

Οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και οι Αρχές θα τους δώσουν τον απαραίτητο χρόνο που είναι αναγκαίος σε αυτές τις περιπτώσεις πριν τους πάρουν κατάθεση, αφού το μόνο στοιχείο για την υπόθεση αυτή την στιγμή είναι το σημείωμα που άφησε το ίδιο το παιδί τους.

Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: