Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Δημοσιογραφική κωλοτούμπα μετά την “καμπάνα” του Γκίωνη…!για τις “αθλιότητες” κατά του Λουτρακίου


Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ Γιώργος Γκιώνης σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο δήλωσε πως η ανοχή του δήμου σε δυσφημιστικά δημοσιεύματα για τον τόπο μας, τελείωσε.



Μάλιστα ο Δήμαρχος προειδοποίησε πως όποιος το κάνει στο εξής θα μηνύεται.

Ετσι έγινε και στην περίπτωση του δημοσιογράφου Χρήστου Μπαρούνη, ο οποίος με άρθρο του στο Ratpack, με τίτλο «10 καραμίζερα μέρη κοντά στην Αθήνα για ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΣουΚου», συγκαταλέγοντας ανάμεσα σε αυτά τα μέρη και το Λουτράκι.

Ακολουθεί η δήλωση του δημοσιογράφου μετά το εξώδικο

«Είναι αβάσιμη και οφείλεται σε χιουμοριστική απλώς και μόνον διάθεση η ανάρτηση του δημοσιεύματος αναφορικά προς την ποιότητα της πόλης του Λουτρακίου ως τουριστικού προρισμού.

Επουδενί δεν υπήρξε πρόθεση δυσφήμισης ούτε της συγκεκριμένης πόλεως, ούτε και μίας επιχείρησης που δραστηριοποιείται εντός αυτής και εν γένει δεν υπήρξε πρόθεση μείωσης και προσβολής της γενικότερης τουριστικής εικόνας της εν λόγω πόλης καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Τα όσα αναρτήθηκαν και δημοσιεύτηκαν, στο σύνολό τους, ήταν αποτέλεσμα ατυχούς φρασεολογικής υπερβολής, η δε αναφορά στην εμφάνιση των τσουχτρών οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση και πληροφόρηση για το ότι φέτος έχει καταπολεμηθεί το εν λόγω φαινόμενο στην θαλάσσια περιοχή του Λουτρακίου.».

loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: