Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Με δυο μόνο αγάλματα το Γαλλικό κράτος κέρδισε 720 τρις ευρώ!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται










Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

























Αναρτώ με αφορμή τα 10.000 αρχαιολογικά ακίνητα  και την ένταξή τους στο υπερταμείο....με τις
ευλογίες της τσιπροκατάστασης! Με δυο μόνο αγάλματα το Γαλλικό κράτος
κέρδισε 720 τρις ευρώ!!!
Η Τρελή ''κονόμα'' των ευρω-πέων απο Ελληνικά εκθέματα!!!!!!!!!!


Τα δύο ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν την επισκεψιμότητα στο Μουσείο του Λούβρου αποφέροντας ιλιγγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλά να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο Βρετανικό μουσείο αλλά και σε άλλα μουσεία της Ευρώπης.
Τα δύο μόνο από τα έργα που φιλοξενούνται στο μουσείο του Λούβρου και είναι ελληνικά προσφέρουν απίστευτα κέρδη στο γαλλικό κράτος. Η Αφροδίτη της Μήλου και η Νίκη της Σαμοθράκης είναι δύο ελληνικά γλυπτά ανεκτίμητης αξίας τα οποία φιλοξενούνται στο μουσείο του Λούβρου.
Σύμφωνα με αναλογιστική μελέτη αποδεικνύεται ότι οι εισπράξεις των τελευταίων 98 ετών στο μουσείο του Λούβρου μόνο από τα Ελληνικά εκθέματα αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 359 τρίς ευρώ.
302 δις ευρώ έχει εισπράξει αναλογικά η Γαλλία από τα Ελληνικά εκθέματα τα τελευταία 50 χρόνια!
Σύμφωνα με την έρευνα 500 επισκέπτες επισκέπτονται ανά ώρα τα ελληνικά εκθέματα στο Λούβρο. Αν κάνουμε τους υπολογισμούς τα ετήσια καθαρά έσοδα του Λούβρου ανέρχονται σε 18.810.000 ευρώ.
Είναι φανερό ότι με τις προσαυξήσεις που δέχονται κάθε χρόνο, μέσα σε 40 χρόνια τα κέρδη του Λούβρου ήταν περίπου τα 50 δις ευρώ ενώ σε 50 χρόνια άγγιξαν τα 302 δίς.
Τα τελευταία 98 χρόνια το γαλλικό κράτος κέρδισε περίπου 720 τρις ευρώ.
 Thanos Stoupas

Δεν υπάρχουν σχόλια: