Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Απάντηση ΣΠΟΡΤΚΑΜΠ ΑΕ στις συκοφαντικές δηλώσεις του κ.Κώστα Λογοθέτη

Email Image


«Απάντηση της ΣΠΟΡΤ ΚΑΜΠ ΑΕ στις συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Κώστα Λογοθέτη
σχετικά με την χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου από εταιρείες του Ομίλου»




Με μεγάλη μας κατάπληξη παρακολουθήσαμε τον πρώην Δήμαρχο Λουτρακίου –
Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εξαπολύει προσωπική επίθεση κατά του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ομίλου μας κ. Σπύρου Καραβούλη με σωρεία ψευδών στοιχείων και συκοφαντιών, κατηγορώντας τον για αθέμιτες πρακτικές και παράτυπες διαδικασίες αναφορικά με τη χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, οικειοποίηση της εγκατάστασης - με την ανοχή ή τη συνενοχή της Δημοτικής αρχής - και καταλήγοντας χαρακτηριστικά ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι «Κολυμβητήριο Καραβούλη».

Ειδικότερα, ο κ. Λογοθέτης εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως υπέρμαχος του κοινόχρηστου χαρακτήρα του κολυμβητηρίου, αλλά και των λοιπών επιχειρήσεων οι οποίες επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτού οι οποίες ωστόσο παρεμποδίζονται από τις πρακτικές του κ. Καραβούλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι προμισθώνει από το Δήμο κολυμβητικές διαδρομές χωρίς πραγματικά να τις χρειάζεται ώστε να τις μεταπουλά σε αυτές, ακολουθώντας μάλιστα μεθόδους αεροπορικών εταιρειών όπως ανέφερε χαρακτηριστικά (φανταζόμαστε πως η LUFTHANSA, η BRITISH AIRWAYS και η AIR CHINA έχουν πολλά να μάθουν από αυτά που συμβαίνουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου)!


Οι δηλώσεις αυτές θα μπορούσαν ακόμη και να μας ψυχαγωγήσουν αν λέγονταν σε κάποιο καφενείο, όταν όμως καταγράφονται στα πρακτικά του Δημοτικού μας Συμβουλίου προκαλούν φρίκη και οργή, ειδικά όταν εκστομίζονται από έναν πρώην Δήμαρχο, καταδεικνύοντας εμπάθεια, σκοπιμότητα και μικροπρέπεια από τον κ. Κώστα Λογοθέτη και μας προκαλούν να πάρουμε θέση.


Στο τυπικό σκέλος του θέματος, η προσωπική επίθεση από τον κ. Λογοθέτη με ευθεία και επαναλαμβανόμενη αναφορά στο όνομα του κ. Καραβούλη - αντί της
εταιρείας την οποία αυτός εκπροσωπεί και η οποία πληρώνει το Δήμο για τη χρήση του Κολυμβητηρίου (κάτι που θα όφειλε να γνωρίζει ο πρώην Δήμαρχος) - εκτός από ασχετοσύνη και λαϊκισμό, καταδεικνύει και απεριόριστη εμπάθεια του κ. Λογοθέτη στο πρόσωπο του κ. Καραβούλη, τον οποίο εκθέτει και προσβάλλει δημόσια, χωρίς να σέβεται τον ίδιον και τα μέλη της οικογενείας του που ζουν στον τόπο αυτό.


Εκτός βέβαια αν ο κ. Λογοθέτης σκοπεύει πλέον στα πλαίσια της προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων και άσκησης ευτελούς πολιτικής να κατονομάζει σε τυχόν καταγγελίες του με τον τρόπο αυτό τους μετόχους όλων των εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, πράγμα που δεν είδαμε να πράττει έως τώρα.


Δεν είναι όμως τυχαίο ότι ο κ. Λογοθέτης στοχοποίησε την ΣΠΟΡΤ ΚΑΜΠ Α.Ε., μια από τις λιγοστές υγιείς επιχειρήσεις που έμειναν στο Δήμο μας, για να την
καταγγείλει με τον άθλιο αυτό τρόπο.



Ισως ο κ. Λογοθέτης αισθάνεται άβολα για το γεγονός ότι επί Δημαρχίας του στάθηκε ανίκανος για δυόμισι ολόκληρα χρόνια να θέσει σε λειτουργία το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο κρατούσε κλειστό και εγκαταλειμμένο με άδειες τις δεξαμενές με αποτέλεσμα την σημαντική υποβάθμιση και σταδιακή καταστροφή του, με δικαιολογία την δήθεν μη ύπαρξη κυκλοφοριακού κόμβου και την μη παραλαβή του έργου (που ο ίδιος έπρεπε να έχει κάνει (!)) έχοντας μάλιστα εκχωρήσει τα κλειδιά και την αποκλειστική πρόσβαση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για όλο αυτό το διάστημα σε ιδιώτη ο οποίος είχε αυτοδιοριστεί ως «εθελοντής». Διάστημα στο οποίο ο Δήμος και η τοπική οικονομία στερήθηκε τα έσοδα από το αναπτυξιακό αυτό έργο και τα κολυμβητικά τμήματα των τοπικών συλλόγων είτε διαλύθηκαν είτε αναγκάστηκαν να πηγαίνουν σε κολυμβητήρια άλλων Δήμων δεδομένου ότι δεν λειτουργούσε το Δημοτικό Κολυμβητήριο που υποτίθεται έγινε και για αυτούς.


Ισως να αισθάνεται ακόμη πιο άβολα ο κ. Λογοθέτης για το γεγονός ότι προσωπικά ο κ. Καραβούλης ήταν αυτός που εργάστηκε σκληρά και μεθοδικά αντ’ αυτού ώστε να ξεπεραστούν τα όποια ζητήματα και να τεθεί τελικά σε λειτουργία το Κολυμβητήριο, χρηματοδοτώντας μάλιστα ο ίδιος την ολοκλήρωση των εργασιών και την έναρξη της λειτουργίας του με ένα σημαντικό ποσό, ώστε να εγκαινιάσει περιχαρής ο κ. Λογοθέτης το νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο και να το παραδώσει στις τουριστικές επιχειρήσεις και στους τοπικούς συλλόγους!


Ηταν τότε μάλιστα που ο κ. Λογοθέτης κατηγορήθηκε ότι εκχώρησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο στον κ. Καραβούλη και τους οποίους έστειλε συγκατηγορούμενους για δήθεν παράνομη χρήση του Κολυμβητηρίου στον εισαγγελέα ο πρώην Δήμαρχος κ. Παύλου. Ηταν τότε που ο κ. Λογοθέτης δια μέσου των συνεργατών του παρακαλούσε τον κ. Καραβούλη να φέρει ομάδες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο ώστε να αναδειχθεί το μεγάλο έργο του και να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της εγκατάστασης.


Αντί λοιπόν ο κ. Λογοθέτης να είναι τουλάχιστον ευγνώμων - ως θα όφειλε - στον κ. Καραβούλη, φέρεται με περισσή αχαριστία καταγγέλλοντάς τον δημόσια και προσωπικά, λησμονώντας ότι χάρη σε αυτόν λειτούργησε και αξιοποιήθηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο επί Δημαρχίας του και αποτελεί ένα στολίδι για τον τόπο μας και το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είχε απαξιωθεί εντελώς.


Αλήθεια φρόντισε ο κ. Λογοθέτης να ελέγξει ως όφειλε την ορθότητα αυτών που δήθεν του κατήγγειλαν ζητώντας στοιχεία από τις Δημοτικές Υπηρεσίες, ή έσπευσε να τα υιοθετήσει ως πραγματικά και να τα μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ένεκα λαϊκισμού και δημιουργίας εντυπώσεων;


Επειδή όλα αυτά – και πολλά ακόμη – είναι σχετικά πρόσφατα, και επειδή εμείς δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, προκαλούμε δημόσια τον κ. Λογοθέτη να μας
διαψεύσει για τα παραπάνω και να προσκομίσει συγκεκριμένα στοιχεία - και όχι αόριστες καταγγελίες που δήθεν κάποιοι του προσκόμισαν - και να κατονομάσει τους καταγγέλλοντες (όπως με παρρησία κατονόμασε τον κ. Καραβούλη) ώστε να μάθουμε ποιος επιχειρηματίας και πότε εξαναγκάστηκε να έρθει σε εμάς για να του μεταπουλήσουμε κολυμβητικές διαδρομές. Και πόσοι άλλοι και ποιοι επιχειρηματίες έχουν αποκλειστεί από το Δημοτικό Κολυμβητήριο εξαιτίας των δικών μας κρατήσεων που με αθέμιτο τρόπο προκαλέσαμε.



Αν μια Δημοτική εγκατάσταση λειτουργεί άρτια και αποδίδει αυτή τη στιγμή στο
Δήμο και στον τόπο είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο και αν κάποια εταιρεία είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της διαχρονικά απέναντι στο Δήμο είναι η δική μας και για αυτά θα έπρεπε να αισθάνεται υπερήφανος ο κ. Λογοθέτης. Εφόσον δεν είναι σε θέση να το κάνει, ας ψάξει να βρει άλλο θύμα και άλλα πιο ουσιώδη καθημερινά ζητήματα για να στοχοποιήσει ο κ. Λογοθέτης και ας μην προσπαθεί να γκρεμίσει ότι έχει σταθεί όρθιο στο βωμό της πολιτικής του επιβίωσης.


Στο ουσιαστικό σκέλος της καταγγελίας του κ. Λογοθέτη, για το πως ακριβώς γίνονται οι κρατήσεις στο Κολυμβητήριο, αν κάποιοι έχουν πραγματικά αποκλειστεί εξ αιτίας μας από τη χρήση του Κολυμβητηρίου, αν κάποιοι έχουν ενοικιάσει διαδρομές μέσω του κ. Καραβούλη, η αν γενικά το κολυμβητήριο υποδέχεται και άλλα γραφεία ή ομάδες εκτός από αυτές της ΣΠΟΡΤ ΚΑΜΠ ή υπάρχει κάποιου είδους διαπλοκή, αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η Δημοτική Αρχή και οι Δημοτικές Υπηρεσίες τις οποίες ουσιαστικά μέμφεται ο κ. Λογοθέτης.


Προασπίζοντας τη φήμη των εταιρειών του Ομίλου SPORTCAMP, ο οποίος μετράει 40 χρόνια αδιάλειπτης και υπεύθυνης επιχειρηματικής διαδρομής στην περιοχή, διατηρεί 150 θέσεις εργασίας, προσελκύει πάνω από 50.000 επισκέπτες ετησίως, αποφέρει σημαντικά έσοδα στην τοπική οικονομία και προβάλλει διεθνώς τον τόπο μας, έχει καταβάλλει πάνω από 200.000€ στα ταμεία του Δήμου για τη χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (είτε απευθείας είτε μέσω των γραφείων που συνεργάζεται) και υλοποιεί Πανελλήνιες και Διεθνείς διοργανώσεις σε αυτό, καταγγέλλουμε με τη σειρά μας τον κ. Λογοθέτη για ψευδείς δηλώσεις οι οποίες αποτελούν ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ της εταιρείας μας και του κ. Καραβούλη προσωπικά, και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας.





Εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΠΟΡΤ ΚΑΜΠ Α.Ε.
Λουτράκι, ΤΚ 20300, Ελλάδα
Tηλ.: +30 27440 23999, 66860
Fax: +30 27440 26930
Ιστοσελίδα: www.sportcamp.gr

Member of SPORTCAMP GROUP

Δεν υπάρχουν σχόλια: