Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ... Συνάντηση Γ. Γκιωνη με τον Γ. Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ Κλάπα και βουλευτές Σύριζα


Το Atnews απο την πρώτη στιγμή της μεταφοράς των Προσφύγων σε Ξενοδοχείο της πόλης των Αγίων Θεοδώρων ενημέρωσε τους επισκέπτες του. Σεβόμενο της λεπτότητα της κατάστασης και προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μείναμε στις απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες οπως αλλιώς πράττουμε απο την πρώτη ημέρα της λειτουργίας. Οι τελυταία εξέλιξη ειναι η εξής : 

Kατόπιν της επικοινωνίας που είχαμε με το Δήμαρχο κύριο Γιώργο Γκιώνη πριν απο λίγο μας ενημέρωσε πως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδη Κλάπα καθως και με τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Κορινθίας κ.κ Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό. 

Βασικά θέματα συζήτησης αναμένεται να είναι κατ αρχήν η μεταφορά των Προσφύγων άνευ προειδοποίησης της Δημοτικής Αρχής , οι συνθήκες διαβίωσης και το αν το συγκεκριμένο Ξενοδοχείο πληρεί τις προϋποθέσεις  υγιεινής, ο Αντίκτυπος στο Τουριστικό θέρετρο της Περιοχής αλλά και οι σχέσεις των προσφύγων με την τοπική κοινωνία. 

Atnews
Σ.Σοφός

Δεν υπάρχουν σχόλια: