Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Λουτράκι: Μια σημαντική χρονιά για τον LTO και τον τουρισμό


Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων κ. Γκιώνη Γεώργιου, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Πετρίτση Γεώργιου και των μελών του Οργανισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Λιμενάρχης Κορίνθου, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Αγ. Θεοδώρων, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΕΔΙΚ, Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κορίνθου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί  Σύμβουλοι του Δήμου Λ-Π-ΑΓ.Θ, καθώς επίσης εκπρόσωποι Τοπικών Συλλόγων, Φορέων και τα μέλη του LTO.

Το 2018 ήταν μια σημαντική  χρονιά για τον Τουρισμό και τον Τουριστικό Οργανισμό. Τα αποτελέσματα είναι απτά καθώς υλοποιήθηκαν μια σειρά από ενέργειες τουριστικής προβολής , τις οποίες ανέπτυξε αναλυτικά ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Καραβούλης Σπύρος.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την συμμετοχή σε 4 Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, 6 διοργανώσεις ταξιδιών εξοικείωσης τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, δημιουργία Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών στον Ισθμό, δημιουργία σύγχρονων εργαλείων προβολής και προώθησης, όπως νέα θεματικά promo video, B2B παρουσιάσεις,
νέα έκδοση Τουριστικού Χάρτη Λουτρακίου.
Επίσης ραδιοφωνική προβολή στην Αθήνα μέσω 6 θεματικών  ραδιοφωνικών  spots και των social media του Οργανισμού, διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων,  στρατηγικές συνεργασίες και συνέργειες και εγγραφή νέων μελών.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λουτρακίου –Π-ΑΓ.Θ, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον κ. Γιώργο Πετρίτση, την κα Ελένη Σακισλή εκ μέρους της ΑΕΔΙΚ, το Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, το Λιμεναρχείο Κορίνθου,  τους φορείς και τα πρόσωπα που έχουν συνεισφέρει και ανακοίνωσε το Διεθνές Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι με θέμα τον Αθλητικό Τουρισμό, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Γκιώνη απολογισμός δράσεων Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης 2018, του Δήμου Λ-Π-ΑΓ.Θ, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου (L.T.O.)

Μετά τις ομιλίες πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και αντηλλάγησαν ευχές για τη νέα χρονιά!Ο Lto ευχαριστεί θερμά το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο για την φιλοξενία της εκδήλωσης, την Club Hotel Casino Loutraki για την προσφορά της πίτας, την Τουριστική Α.Ε και την OASIS AQUA SPA για την προσφορά δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: