Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Α.Ο Λουτράκι : Ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21/02/2019




Ο Α.Ο Λουτράκι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την κλήση των αθλητών του, Δαμουλιάνου Σπύρου και Μπιτζίνη Παναγιώτη, στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Κ14.


Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία. Η πρόσκληση τους αποτελεί μια δικαίωση των προσωπικών τους προσπαθειών που καταβάλουν στο γήπεδο για αρκετά χρόνια.

Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε συγχαρητήρια στους προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου κ. Νούλα Ιωάννη (Τεχνικός Διευθυντής – Προπονητής Κ14), κ. Πέτρου Σωκράτη (Προπονητής Κ16), κ. Μουκέα Παναγιώτη (Προπονητής Τερματοφυλάκων), κ. Τσούμπα Σταύρο (Προπονητής Κ12), κ. Σιώκο Ηλία (Προπονητής Κ10), και κ. Ποτήρη Γιώργο (Προπονητής Κ8), γιατί με συνεχή προσπάθεια και δουλειά εντός και εκτός γηπέδων έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα αθλητικής ανάπτυξης το οποίο μπορεί να ανταγωνιστεί ισάξια οποιοδήποτε άλλο στον ελληνικό χώρο. Το ήθος αλλά και η προπονητική τους επάρκεια είναι η βάση για την ανάδειξη, τα τελευταία χρόνια, πολλών αθλητών που αυτή την στιγμή είτε στελεχώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου με πρωταγωνιστικό ρόλο ή αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους εντός και εκτός Κορινθίας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι θα συνεχίσει, όπως με ιδιαίτερη επιμονή και επιτυχία κάνει τα τελευταία δεκατέσσερα (14) χρόνια, να επενδύει και να αγωνίζεται για την ανάπτυξη νεαρών αθλητών που θα σταδιοδρομήσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρό, προσφέροντας παράλληλα την αγωγή που χρειάζονται τα νέα παιδιά ώστε να διαπλάσουν υγιείς χαρακτήρες. Με προγραμματισμό, ισχυρή οργάνωση και δουλειά μέσα και έξω από το γήπεδο διοίκηση και προπονητές του συλλόγου θα προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε το επίπεδο των προγραμμάτων αθλητικής ανάπτυξης της Σχολής Ποδοσφαίρου, προσφέροντας στα νέα παιδιά την δυνατότητα να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι έχει καταφέρει τα τελευταία οχτώ (8) χρόνια να κατακτήσει πέντε Πρωταθλήματα Νέων (Κ16) Κορινθίας και ένα Πρωτάθλημα Παίδων (κ14) Κορινθίας. Όμως το σημαντικότερο επίτευγμα της δεν είναι αυτό, αλλά ότι στην ανδρική ομάδα του συλλόγου αυτή την στιγμή αγωνίζονται δεκατέσσερις (14) αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και με την προοπτική τα επόμενα χρόνια ο αριθμός τους να αυξηθεί σημαντικά, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το μέλλον του. Η φιλοσοφία του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι είναι ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες «χτίζονται» και αυτό το υπηρετεί στην πράξη, αναπτύσσοντας συνεχώς νέους αθλητές.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Ηλία Αντώνη, προπονητή της Κ14 Μεικτής Ομάδας ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για την συμβολή του στην ανάδειξη των αθλητών μας. Ο κ. Ηλίας με ιδιαίτερη υπομονή και επιμονή υπηρετεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο για δεκαετίες. Τα τελευταία δύο χρόνια από την θέση του ενωσιακού προπονητή φέρνοντας επιτυχίες για την Μεικτή Ομάδα της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και αναδεικνύοντας το ταλέντο νέων αθλητών. Σε αγαστή συνεργασία πάντοτε με τους προπονητές των συλλόγων, τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους, παρακολουθεί ανελλιπώς την προσπάθεια των παιδιών όλων των συλλόγων και έχει καταφέρει να προσδώσει μια ξεχωριστή οντότητα στον ρόλο του, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση αθλητών και γονέων. Ως σύλλογος είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την συνεργασία μας μαζί του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: