Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων




Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή
 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για τον
 απολογισμό των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου μας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων αναφερόμενος στις δεκαήμερες εκδηλώσεις της Αποκριάς με αποκορύφωμα το Λουτρακιώτικο Καρναβάλι της Κυριακής 10-03-2019, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους τους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες στους εθελοντές και στους συλλόγους, στο Α.Τ. Λουτρακίου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών.
Η άρτια οργάνωση, η διάθεση και η αισιοδοξία ήταν τα χαρακτηριστικά των γιορτινών ημερών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή  του Δήμου μας.
Ευχαριστίες στους κ.κ. Αντιδημάρχους Παπαθανασίου Αθανάσιο, Ράτη Σπυρίδωνα, Πέρρα Σωτήριο, Σακελλαρίου Αναστάσιο και Παντελέου Κωνσταντίνο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους εργαζόμενους του Δήμου, στους υπαλλήλους καθαριότητας που λειτούργησαν άμεσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, εύχεται χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο.

  • Ανακοίνωση για την Παράταση προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πιλοτικό Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης που θα εφαρμόσει ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων,
  • Δελτίο Τύπου για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις 2019,
  • Πρόσκληση και αφίσα για την παρουσίαση βιβλίου του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κελεσίδη.



Παράταση προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για
 το Πιλοτικό Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης 

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πιλοτικό πρόγραμμα κομποστοποίησης που θα εφαρμόσει ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με τη δωρεάν διανομή 90 κάδων στους δημότες του.
Νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.
Προϋποθέσεις Συμμετοχής είναι η ύπαρξη κήπου για την τοποθέτηση του κομποστοποιητή, με την οικία να βρίσκεται απαραίτητα εντός των ορίων του Δήμου, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας σε δημότες από τις Δημοτικές Ενότητες και κυρίως σε οικογένειες με νεαρά μέλη και παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: