Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Περνάμε με αυτοκίνητο τις γραμμές τρένου στον Ισθμό της Κορίνθου... Δείτε εικόνες.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο και... εξωπραγματικό αλλά η εικόνα είναι αυτή που μιλά από μόνη της. Όπως θα δείτε  παρακάτω, καταφέραμε να κάνουμε πράξη κάτι που ούτε καν θα το σκεφτόμασταν. 

Συγκεκριμένα να οδηγήσαμε πάνω σε γραμμές τρένου ένα αυτοκίνητο και να καλύψουμε οδηγώντας το μία απόσταση εκατοντάδων μέτρων και μάλιστα περνώντας από την διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου.


Καλά διαβάσατε... Πίσω από το τιμόνι της νέας γενιάς του Range Rover Evoque «πατήσαμε» πάνω στις ράγες της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής που ενώνει την Αθήνα με την Κόρινθο και πετύχαμε το αδιανόητο.



Έντονο συναίσθημα


Αρχικά πήραμε οδηγίες από τους υπεύθυνους της οργάνωσης που είχε αναλάβει την παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς Range Rover Evoque που γίνεται στην Ελλάδα. «Κάτσαμε» στις γραμμές, έτσι ώστε αυτές να Κοιτάζοντας από κάτω το... χάος, ένα ρίγος σε κυριεύει!βρίσκονται κάτω από το αυτοκίνητο και τα ελαστικά να τις «αγκαλιάζουν».

Με αργές κινήσεις και με σταθερό γκάζι ξεκινήσαμε την οδήγηση με πολύ προσοχή καθώς κάθε εκατοστό που... ξεφεύγαμε της πορείας, ακουμπούσαν οι ζάντες στις σιδερένιες ράγες. Πατήσαμε στη γέφυρα, οι παλμοί ανέβηκαν αλλά η αίσθηση και η ένταση της στιγμής ήταν τόσο έντονες που τα ξεχάσαμε όλα βλέποντας και ζώντας αυτό που ίσως να μην είχε κάνει κανείς στο παρελθόν.

Το μοναδικό και πρωτότυπο εγχείρημα με το βρετανικό SUV στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η εμπειρία είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια.

Σε κάθε περίπτωση μην το... επιχειρήσετε!
Το Range Rover Evoque πάνω στις ράγες του τρένου στον Ισθμό της Κορίνθου...

Η εικόνα μιλά από μόνη της...

Απαγορευτικό αλλά όχι ακατόρθωτο...

Εμπειρία να οδηγείς πάνω σε γραμμές... τρένου!

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
13/3/2019










Σχεδόν 80 μέτρα πάνω απο την επιφάνεια της θάλασσας...



 Βασίλης Σαρημπαλίδης

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: