Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: Εαρινό Ράλλυ - 5 Μαΐου 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο


Μεγάλη Εβδομάδα και πλησιάζει το Πάσχα και με την ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης και την ανάρτηση της αφίσας του αγώνα, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Εμείς ήδη βρισκόμαστε στις τελικές προετοιμασίες για τον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος που πρόκειται να γίνει την Κυριακή 5 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή Λουτρακίου. Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 26 Απριλίου και όλοι οι άνθρωποι της Start Line δουλεύουμε για να είμαστε σίγουροι ό,τι παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να έχουν οι τελευταίες μέρες πριν από τον αγώνα με τις αργίες και ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε διάφορα επίπεδα, οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν τις διαδρομές στην πάντα φιλόξενη ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων σε έναν αγώνα κοντά στην Αθήνα, σε γνωστές κι αγαπημένες διαδρομές που με τη συμβολή των έμπειρων ανθρώπων του Δήμου ήδη βελτιώνονται μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του χειμώνα, ελπίζοντας ότι θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση στις πρώτες μέρες της εβδομάδας πριν από τον αγώνα.
Παρά το γεγονός ότι όλο το έντυπο υλικό θα είναι έτοιμο για διανομή σύμφωνα με τον κανονισμό με τη ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων της ΟΜΑΕ, το road book έχει ήδη ανέβει στη σελίδα της Start Line ώστε όσοι θα λείπουν για Πάσχα να έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποιες αναγνωρίσεις, ενώ είμαστε πάντα στη διάθεσή τους για κάθε απάντηση για όποια απορία ή πληροφορία χρειαστούν. Οι προσβάσεις, οι οδηγίες και οι χάρτες σε περιβάλλον Google Earth για τους θεατές είναι στην τελική επεξεργασία και θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, καλή επιστροφή και καλή αντάμωση στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου που θα βρίσκεται το Κέντρο του αγώνα και στις ειδικές διαδρομές του ΕΑΡΙΝΟΥ ΡΑΛΛΥ 2019!

Δεν υπάρχουν σχόλια: