Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ HANDBALL ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...





Το Τμήμα Handball του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με αφορμή τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στον Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας,
κατακτώντας την 4η θέση στα μπαράζ ανόδου, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαρίστηση όλους εκείνους που βοήθησαν το τμήμα να τα καταφέρει να ανταποκριθεί επάξια στις υποχρεώσεις του.
Ευχαριστούμε τους παίχτες και το προπονητικό team τον κο Χατζηκωνσταντίνου και κο Μπέλλο, που μέσα από δύσκολες καταστάσεις με προσωπικές θυσίες, και με υπερβλητό ζήλο για την ομάδα έδωσαν τόσες συγκινήσεις, τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες ζώντας μοναδικές στιγμές, στιγμές που θα γίνουν οδηγός για την νέα χρόνια.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας που σε μια δύσκολη και οικονομική χρονιά μας εμπιστεύτηκαν και μας ενίσχυσαν, γιατί χωρίς εσάς σήμερα δεν θα μπορούσαμε να υπερηφανευόμαστε για την ομάδα μας και την προσπάθεια για την επίτευξη στον στόχων μας. Μας στηρίξετε και σας στηρίζουμε.
Σίγουρα η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αν δεν υπήρχε η αμέριστη συμπαράσταση των μονίμων φιλάθλων μας που μας στήριξουν τόσα χρόνια στα γήπεδα και όχι μόνο. Η Παρουσία τους στο γήπεδο ήταν καταλυτική και ταυτόχρονα μοναδική δίνοντας μας κάθε φορά το αίσθημα του νικητή.
Ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρόνια έχει ξεκινήσει και σας θέλουμε όλου σας, διπλά μας για να υλοποιήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: