Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΝΕΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΕΤΡΑΔΗΣ!

Γράφει ο Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης, ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα Α΄Υποδιευθυντού, τοποθετήθηκε Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.

Α΄Υποδιευθυντής και Αναπληρωτής αυτού τοποθετήθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τσίμπρης και Β΄ Υποδιευθυντής ο νεοπροαχθείς Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Μπράβος.
Ο Ταξίαρχος Σπυρίδων ΣΚΛΑΒΟΣ, αφού υπηρέτησε, με επιτυχία, για δύο χρόνια, στο Νομό μας, προήχθη σε Υποστράτηγο και τοποθετήθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.


Ο Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος

Ο κ. Τετράδης γεννήθηκε το έτος 1966 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω Αττικής. Κατετάγη στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής το έτος 1984.
Ως Υπαξιωματικός υπηρέτησε στην Άμεση Δράση Αττικής και στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Για την υπηρεσιακή του προσφορά τιμήθηκε με αρκετούς Επαίνους και Εύφημες Μνείες. Εισήλθε στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 1993 και αποφοίτησε το 1996. Ως νέος Αξιωματικός (Υπαστυνόμος Β΄) τοποθετήθηκε στο Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων.
Επίσης, ως Αξιωματικός, υπηρέτησε σχεδόν σε όλες της Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας. Μεταξύ των άλλων διετέλεσε Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου, του ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, της Τροχαίας Κορίνθου και του Α.Τ. Κορίνθου.
Τον Νοέμβριο του 2018 προήχθη στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.
Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια για υπηρεσιακά θέματα και έχει μετεκπαιδευτεί σε Σχολεία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επιπλέον έχει τιμηθεί με διάφορα παράσημα και μετάλλια. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.


Ο κ. Τετράδης, κατά γενική ομολογία, είναι Αξιωματικός με πλούσιο έργο και πολλές επιτυχίες, έμπειρος και γνώστης των προβλημάτων αστυνόμευσης που απασχολούν τον Δήμο μας αλλά και ολόκληρο τον Νομό μας. Διαθέτει άξιες λόγου συνδυαστικές ικανότητες και αρετές, τόσο στην επαγγελματική του ταυτότητα, αφού τηρεί, μέχρι τώρα, πιστά το δόγμα ''Η Αστυνομία στο πλευρό του πολίτη, ουσιαστικά και αποτελεσματικά, ανά πάσα ώρα και στιγμή'', όσο και στην ανθρώπινη πλευρά της προσωπικότητάς του, με κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ευαισθησία, την ευρύτητα της σκέψεως, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τον διάλογο.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: