Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Συνάντηση LTO - Συλλόγου για την Αναβίωση των Νεμέών Αγώνων




Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και του Συλλόγου Αναβίωσης των Νεμέων Αγώνων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην έδρα του συλλόγου των Νεμέων Αγώνων στην Νεμέα. Παρόντες από πλευράς
Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καραβούλης, η Αντιπρόεδρος κ. Σοφία Φιλιππίδου και ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Κόντης, ενώ από πλευράς Συλλόγου Αναβίωσης Νεμέων Αγώνων, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Κυριάκος, η Αντιπρόεδρος κ. Μαρία Χρισταρά και ο Στέφανος Μίλλερ, ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχαιολόγος που έγινε ευρέως γνωστός για τη συνεισφορά του στην ανάδειξη του αρχαίου ελληνικού πολιτισµού µέσω του αρχαιολογικού έργου του στη Νεµέα και του αγώνα του στην επιστηµονική υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Συζητήθηκαν αναλυτικά πιθανές προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και Συλλόγου Αναβίωσης των Νεμέων Αγώνων τόσο αναφορικά με την προβολή και προώθηση των Νεμέων Αγώνων όσο και με την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου της Νεμέας και την αύξηση της επισκεψιμότητάς του.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά την κυρία Μαρία Χρισταρά, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, τόσο για την παρουσία της στην Ημερίδα Αθλητικού Τουρισμού όσο και για τον συντονιστικό της ρόλο στην υλοποίηση της συνάντησης.
Τέλος, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά τον Στέφανο Μίλλερ που τίμησε με την παρουσία του την συνάντησή μας. Η ανυπολόγιστης αξίας πολύχρονη προσφορά του στην ανάδειξη και προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Νεμέας αποτελεί σημείο αναφοράς στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: