Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων του Δημοτικού Συνδυασμού "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου




Ο Επικεφαλής της Παράταξης ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'' και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Β. Καραπανάγος, καθώς και οι Δημοτικοί της Σύμβουλοι κα Κασσιανή Κόντη και κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος   επισκέφθηκαν το υδροθεραπευτήριο (SPA) Λουτρακίου, χθες, Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13:00΄. 

Σκοπός της επίσκεψης των Δημοτικών Συμβούλων, με τη θεσμική τους ιδιότητα, ήταν η επίσημη, υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση, για το μείζον θέμα του Spa. που απασχολεί τον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια, αφού η Παράταξή μας, υλοποιεί, με συνέπεια, μετεκλογικά, τα όσα διακήρυττε  προεκλογικά. 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τoυ Συνδυασμού μας συναντήθηκαν και συζήτησαν τα δεδομένα που επικρατούν στο Spa, σε Διοικητικό, Οικονομικό και Νομικό επίπεδο, την τρέχουσα περίοδο, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Τουριστική Λουτρακίου Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. ''ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.'' κ. Γεώργιο Ρουμελιώτη, τον Διευθυντή Λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου κ. Νικόλαο Πετρίτση και τον Νομικό Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Χρήστο Τζοάνο. 

Η συνάντηση από πλευράς της Παράταξής μας μετά την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων με τα αρμόδια προαναφερόμενα πρόσωπα εκτιμάται ως επωφελής, καθώς αποτέλεσε  την πρώτη επίσημη ενημέρωση της. Η πλήρης όμως εικόνα για τη λειτουργία, τη βιωσιμότητα αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο Υδροθεραπευτήριο θα ολοκληρωθεί εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από  ανταλλαγή απόψεων με την Δημοτική Αρχή και με τις λοιπές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθόσον η στρατηγική εξυγίανσης του Υδροθεραπευτηρίου είναι υπόθεση όλων και υποχρεωτικά αλληλένδετη και με έτερα θέματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: