Της Γιώτας Μπάγκα
Στη σοβαρή αυτή αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας κ. Χρ. Βλαχοπάνος σήμερα στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο My Radio 89,6 και στην εκπομπή : «my radio, my art».

Ο κ. Βλαχοπάνος τόνισε πώς οι Κορίνθιοι αστυνομικοί έχουν αναλάβει το καθήκον της επιτήρησης της καραντίνας μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας που οι γιατροί θεωρούν ως ύποπτα κρούσματα. Οι αστυνομικοί κάνουν συχνούς ελέγχους τόσο τηλεφωνικά , όσο και με περιπολίες  ώστε να διασφαλίσουν ότι οι πιθανοί φορείς του κορονοϊού παραμένουν σε καραντίνα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ο πρόεδρος των αστυνομικών του Ν. Κορινθίας απάντησε σε μια σειρά από καυτά ερωτήματα,  όπως τι γίνεται με τα θέματα διασφάλισης της  καραντίνας στο στρατόπεδο της Κορίνθου όπου τόνισε πώς η καραντίνα διασφαλίζεται από τους 130 αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί και καθώς ό,τι ισχύει για τον υπόλοιπο πληθυσμό, ισχύει και για τους μετανάστες της δομής, όπου απαγορεύεται η έξοδός τους από το στρατόπεδο. Υπάρχει έξαλλου περιπολικό έξω από το στρατόπεδο που εμποδίζει την έξοδο των μεταναστών.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Από τις ειδήσεις που επίσης προέκυψαν από τη συνέντευξη αξίζει να  αναφερθούμε στην ανανέωση του στόλου της Ελληνικής αστυνομίας, στην απόκτηση 7 νέων οχημάτων για την Κορινθία και την πρόβλεψη ότι μέχρι τι τέλος του χρόνου ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας θα έχει ανανεωθεί σε ποσοστό  πάνω από το 80%.