Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Τι γύρευε στην Κορινθία η κόρη της Σίντι Κρόφορντ; (φώτο)



“Η Κάια Γκέρμπερ πρόλαβε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, πριν κλείσουν τα σύνορα λόγω κορωνοϊού, και φωτογραφήθηκε για τη βρετανική Vogue, με φόντο τον αρχαίο Ναό του Δία στη Νεμέα!

Ως σύγχρονη ολύμπια θεά φωτογραφήθηκε η Κάια Γκέρμπερ για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue. Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, η οποία στα 18 της έχει κυριολεκτικά κατακτήσει τον κόσμο της μόδας κι έχει ήδη συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σχεδιαστές της διεθνούς fashion σκηνής, εντυπωσιάζει τον φακό και ποζάρει φορώντας συγκλονιστικές δημιουργίες.
Η Κάια Γκέρμπερ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το εκπληκτικό editorial που έχει ενθουσιάσει τους fans της, γράφοντας για την εμπειρία της «Τεύχος Ιουνίου 2020 για τη βρετανική Vogue, φωτογράφιση στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, από τον Alasdair McLellan. Η απίθανη εμπειρία της φωτογράφισης στο ναό είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους έκαναν αυτό τον ταξίδι τόσο fun και …ευχαριστώ τον Δία που μας υποδέχτηκε στο όμορφο σπίτι του», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ.

kornews

Δεν υπάρχουν σχόλια: