Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

κ. Δήμαρχε, πότε θα σταματήσετε τη διολίσθηση της πολιτικής ζωής του τόπου;


PHOTO.jpg

Επανάληψη των ύβρεων και των προσβολών, με καθολικά αδιάφορο τον Δήμαρχο Γεώργιο Γκιώνη, έλαβε χώρα κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Τουριστικής ΑΕ, την 18η Ιουνίου 2020, όταν ο έμμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Τουριστικής Α.Ε. Γεώργιος Ρουμελιώτης καταφέρθηκε σε βάρος του επικεφαλής της Παράταξης '' Ώρα για Δράση '', γιατρού Δημητρίου Βασιλείου, ως ακολούθως:
"τώρα, δεν μιλάει κανένας, κάνετε τις κότες, όλοι ...... έτσι μπράβο, μπράβο, κοιτάξου στον καθρέπτη και λες είμαι κότα".

Το απαράδεκτο και προσβλητικό αυτό γεγονός εξανάγκασε τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Ιωάννη Καραπανάγο να αποχωρήσει, προς ένδειξη διαμαρτυρίας, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Η Παράταξή μας έχει τοποθετηθεί πολλές φορές και έχει καταδικάσει πρακτικές που διασύρουν το θεσμό των επικεφαλής των Παρατάξεων και των λοιπών συμμετεχόντων, καθώς ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Α.Ε. Γεώργιος Γκιώνης απέφυγε, για μία ακόμη φορά, να τοποθετηθεί επικροτώντας, με τη σιωπή του, ανάρμοστες συμπεριφορές σε βάρος των θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης που ενίοτε μετατρέπονται σε αήθεις επιθέσεις κατά θεσμικών προσώπων, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται ο δημόσιος λόγος και η δημόσια ζωή του τόπου μας.

κ. Δήμαρχε, πότε θα σταματήσετε τη διολίσθηση της πολιτικής ζωής του τόπου;

Το
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: