Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Λουτράκι: Διακρίσεις με δύο χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτράκι: Διακρίσεις με δύο χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα

Λουτρακίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (3ος όμιλος).
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (3ος όμιλος) για την κατηγορία Κ16 που έγινε στην Πάτρα 11 και 12 Ιουλίου 2020 διακρίθηκαν και πάλι με δύο πρώτες θέσεις και τρεις τρίτες κατακτώντας δύο χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια. Επιδόσεις εξαιρετικά σημαντικές εάν λάβουμε υπόψη την αγωνιστική απραξία δύο μηνών λόγω της πανδημίας η οποία κράτησε τα παιδία για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.
Συγκεκριμένα:
Η αθλήτρια των 200μ με εμπόδια Δανηλάτου Φαίδρα κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με χρόνο 29’ 52’’
Η αθλήτρια του άλματος εις ύψος Τσιάτη Μελίνα κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με άλμα 1.54μ
Η αθλήτρια του τετραπλούν Τάρναρη Μαρίζα κατέκτησε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο με άλμα 13,56μ
Ο αθλητής του δρόμου 150μ Μηχανός Ιάσων κατέκτησε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 18’07’’
Οι αθλήτριες της σκυταλοδρομίας 4 χ80μ κατέκτησαν την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 41’65’’ (Αργύρη Σπουρή Κατερίνα, Λόντο Μυρτώ, Δανηλάτου Φαίδρα, Τάρναρη Μαρίζα)
Σημαντικές επιδόσεις πέτυχαν ακόμα και οι αθλητές – τρίες μας σε διάφορα αθλήματα:
στα 150μ Αργύρη Σπουρή Κατερίνα 6η και Λόντο Μυρτώ 7η
στα 2000μ με Φυσικά Εμπόδια Σκλάβος Γιώργος 5ος

στην δισκοβολία Νάνη Ευαγγελία 7η
στην σκυταλοδρομία 4 χ 200μ Μικτή 8η (Λαζαρόπουλος Τάσος, Μήτση Δήμητρα, Μπουχούτσου Νικολέτα , Σκλάβος Γιώργος )

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας της κατηγορίας αυτής, που είναι και το μέλλον του στίβου στην περιοχή μας για τα επόμενα χρόνια, απέδειξαν ότι με την αγωνιστικότητα, την επιμονή και την υπομονή τους, προπονούμενοι φέτος σε πρωτόγνωρες συνθήκες μπόρεσαν να τις ξεπεράσουν και να φτάσουν σε αυτές τις διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Συγχαρητήρια στην αγωνιστική ομάδα μας Κ16, στους προπονητές και ιδιαίτερα στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε δύσκολα και μοναχικά αθλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: