Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του "Ιβυκου"

 

 


 

 

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ», στην αίθουσα του Συνδέσμου (Αγίου Ιωάννου 10 και Κολοκοτρώνη).

Έλαβαν χώρα η έγκριση του οικονομικού απολογισμού και του απολογισμού πεπραγμένων Οκτωβρίου 2018 - Οκτωβρίου 2020, η απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στη νέα τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Κόντη Παναγούλα, Μιχαλάς Μάριος και Δόσχορης Κωνσταντίνος.

 

Βάσει καταστατικού και σε συνέχεια συνεδρίασης, το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

  1. Κακούρος Ιωάννης - Πρόεδρος
  2. Σεραφείμ Γιούλη - Αντιπρόεδρος
  3. Μάντζιου Έλλη – Γραμματέας & Υπεύθυνη Ιματιοθήκης
  4. Μπάκουλας Ευστάθιος - Ταμίας
  5. Δώδας Αθανάσιος - Έφορος
  6. Λέισος Δημήτριος- Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
  7. Λατανιώτη Αγγελική - Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Β’
  8. Μπάκουλας Πέτρος - Υπεύθυνος Χορευτικής Ομάδας
  9. Μέξιας Ανάργυρος - Υπεύθυνος Ομάδας Κρητικών
  10. Λέκκα Ευαγγελία - Υπεύθυνη Παιδικών Τμημάτων
  11. Λέκκα Μαρίνα - Υπεύθυνη Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού
  12. Σιτές Θεοφάνης - Μέλος
  13. Δέδες Γεώργιος - Μέλος
  14. Δώδας Άγγελος - Μέλος
  15. Μπίμπου Νάντια - Μέλος

 

Αφού ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη προσφορά και συνεργασία τους τα απερχόμενα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτριο Ζόγκα, ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου και Πρόεδρο από το 1984, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη αφοσίωσή μας στον Σύνδεσμο και τον σεβασμό και την πίστη στις αξίες και στα ιδανικά που τον χαρακτηρίζουν.

Παρά το ότι αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Συνδέσμου πρωτόγνωρες συνθήκες, δυσμενείς καταστάσεις και αντιξοότητες, όλα ως αποτέλεσμα του κορωνοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσής του και που, απ’ ότι φαίνεται, δεν πρόκειται να λήξουν σύντομα, θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε τα μέγιστα έτσι ώστε να εμπλουτίσουμε το πλούσιο έργο και την πολύτιμη προσφορά του Συνδέσμου στον πολιτισμό.

Με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον Σύνδεσμο, με νέες ιδέες και δράσεις, θα συνεχίσουμε την εθελοντική προσφορά μας, θα συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους μας τα ήθη και έθιμά μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανάδειξη της λαϊκής παράδοσης και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας.

 

Λουτράκι, 08/11/2020,

Το Δ.Σ. του Ίβυκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: