Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΧΙΝΟΥ ΜΑΥΡΟΛΙΜΝΗΣ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ( 4 ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ )

 



Σήμερα μεταβήκαμε σύσσωμοι όλοι οι Σύλλογοι του Σχίνου, Μαυρολίμνη, Στραβά και Ένωση Εμπόρων στην Νομαρχία με αυτοκινητοπομπή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση των αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων στην καμένη περιοχή των Γερανείων από την καταστροφική φωτιά της 19ης Μαΐου.

Περάσαμε από Περαχώρα, Λουτράκι, Ισθμό και Κόρινθο και καταλήξαμε στην Νομαρχία όπου έγινε η προγραμματισμένη μας συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιολή. Μαζί μας ήταν ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πισίων κ. Λάμπρου και ο Σύμβουλος της Κοινότητας Πισίων κ. Γκίκα. Στην σύσκεψη ήταν παρών αντιπρόσωποι των Συλλόγων καθώς και αρμόδιοι από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕ Κορινθίας.

Κατατέθηκε από κοινού επιστολή-αίτημα που έλαβε Αρ. Πρωτ. 266138/23-08-2021 όπου ζητάμε η Περιφέρεια Πελοποννήσου να οργανώσει μια διευρυμένη σύσκεψη με όλους τους συναρμόδιους φορείς και Υπουργεία μαζί με τους Συλλόγους μας ώστε να βρεθούν λύσεις για την άμεση χρηματοδότηση των αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων που πρέπει να γίνουν στην περιοχή μας άμεσα.

(23-08-2021)  



















Δεν υπάρχουν σχόλια: